De Kleijne & Janssen
Een conflict op de werkvloer? Kijk dan samen met ons naar een passende oplossing!
Waar mensen samenwerken, bestaat de kans op conflicten. Stel dat zo’n conflict lijdt tot ontslag dan kunnen wij u begeleiden bij de ontslagprocedure. Denk hierbij aan ontslag op staande voet, ontslag via het UWV of via de rechter. Wist u dat de meeste conflicten worden opgelost via een vaststellingsovereenkomst? U beëindigt het arbeidscontract dan met wederzijds goedvinden. Het opstellen van deze overeenkomst en de onderhandeling kunnen wij verzorgen.
Oorzaak één van conflicten is miscommunicatie. Vaak verdwijnt de communicatie ook op een gegeven moment. Dit betekent dat ons eerste advies altijd is: ga met elkaar in gesprek, eventueel met behulp van ons of derden. We zien in de meeste situaties dat u er samen alsnog uit kunt komen.
Bij conflicten kunnen wij organisatorisch en juridisch advies geven. Heeft u ook weleens aan mediation, een van onze andere diensten, gedacht?
Even sparren of korte vragen kost niet gelijk geld. Wij hebben liever dat u even belt en dat wij met u kunnen meedenken dan dat wij achteraf moeten constateren dat het anders had kunnen lopen bij tijdig advies.
Download hier onze gratis brochure over dit onderwerp, wanneer u meer wilt weten over ontslag en transitievergoeding.
Wanneer u nog vragen heeft kunt u uiteraard ook altijd contact met ons opnemen.
Manuela Baron
Loonbelasting
De Belastingdienst legt een vergrijpboete van € 440.000 op aan de ex-bestuurder van een voetbalclub. De ex-bestuurder zou feitelijk leiding hebben gegeven aan het ontduiken …
Arbeidsrecht
Vier partijen in de Tweede Kamer hebben een initiatiefwetsvoorstel opgesteld, dat duidelijkheid moet verschaffen over zelfstandig ondernemershap. Het wetsvoorstel is ter consultatie gelegd. Belanghebbenden kunnen …
De minister van SZW heeft een wetsvoorstel ingediend bij de Tweede Kamer, dat moet zorgen voor meer zekerheid voor flexwerkers. Werknemers met een flexibel arbeidscontract …
Rechtbank Gelderland oordeelt dat NS-bedrijven bij de waardering van reisfaciliteiten aan hun werknemers en gezinsleden rekening mogen houden met een collectiviteitskorting. Tegelijkertijd beslist de rechtbank …
Sinds de invoering van de werkkostenregeling (WKR) in 2011 is het loonbegrip in de loonbelasting verruimd. Werkgevers kunnen sindsdien vergoedingen en verstrekkingen aanwijzen als eindheffingsbestanddeel. …
Het opladen van een elektrische auto van de zaak bij de woning van een werknemer brengt fiscale uitdagingen met zich mee. Hoe kan een werkgever …
Om onze website optimaal te kunnen laten functioneren gebruiken wij technologie, waaronder cookies en apparaat gegevens. Wanneer u ons toestemming geeft voor deze technologie, kunnen wij bepaalde informatie en data ontvangen, waaronder uw gedrag op onze website en uw unieke IP-adres. Geeft u geen toestemming of trekt u de toestemming voor het bewaren van cookies in, dan kan dat invloed hebben op de optimale werking van deze website en bepaalde onderdelen.