Jan de Kleijne - De Kleijne en Janssen Uden
Drs. Jan de Kleijne RFEA REP
Eigenaar / Fiscaal econoom / Register Estate Planner

Na ruim 10 jaar werkzaam te zijn geweest binnen het bankwezen als financieringsadviseur sprak mij het ondernemen bijzonder aan en zijn we het familiebedrijf De Kleijne & Janssen gestart.

Iny de Kleijne – Janssen
Eigenaar en interne organisatie

Als mede-eigenaar van de Kleijne en Janssen houd ik mij bezig met personeelszaken en organisatie van ons kantoor.

Thijs Hurkmans
Teamleider, relatiebeheerder en assistent accountant

Ik ben als relatiebeheerder en assistent accountant hét aanspreekpunt voor onze klanten op gebied van administraties, jaarrekeningen, aangifte Vennootschapsbelasting / Inkomstenbelasting.

Bertie van der Wijst RB
Relatiebeheerder en belastingadviseur

Ik ben inmiddels ruim 25 jaar werkzaam als relatiebeheerder en belastingadviseur. Ik heb door de jaren heen een grote variëteit aan bedrijven (in de regio) begeleid.

Jeroen Gommers
Relatiebeheerder en assistent accountant

Sinds 2004 werk ik met veel plezier bij De Kleijne & Janssen. Ons kantoor in Uden kent een hecht team waar elke dag hard werken en plezier hand-in-hand samengaan.

Anneke van Berloo-Rijswijk
Accountant

De ondernemer staat in deze tijd voor grote uitdagingen en toenemende regeldruk. Daarin willen wij hem graag bijstaan en zijn daarbij voortdurend op zoek naar oplossingen zodat we samen de zaken nog beter en efficiënter kunnen regelen!

vacature belastingadviseur
Paul de Kleijne MSc RB
Belastingadviseur

In de praktijk wordt u regelmatig geconfronteerd met diverse fiscale vraagstukken en keuzemogelijkheden. Ik help u graag bij het maken van de optimale keuze en kom graag met een helder en passend advies!

Robin Pijpers
Relatiebeheerder en belastingadviseur

Als allround belastingadviseur bij De Kleijne & Janssen ben ik verantwoordelijk voor het beantwoorden van fiscale vraagstukken en het verzorgen van administratieve verplichtingen zoals de aangifte inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting en bied ik ondersteuning bij het opstellen van jaarrekeningen.

Over ons - accountantskantoor De Kleijne en Janssen te Uden

Al
29 jaar

Generatie op generatie

Onze missie

Wij bieden u een toegevoegde waarde vanuit kennis en expertise. Onze waarden bestaan uit betrokkenheid, eerlijkheid, deskundigheid en partnerschap. Doordat wij ons werk goed doen, vieren wij uw successen mee.

Onze visie

Bij ons staat de klant centraal. Wij treden op als vertrouwenspersoon en sparringpartner, dat betekent dat wij zoveel mogelijk kennis onder één dak willen bieden. De komende jaren zetten wij de ontwikkeling op het gebied van kennis en expertise door. Zo bouwen wij aan een langdurige samenwerking met u, waarbij we u op vele punten in ondernemen en in het leven kunnen blijven adviseren en ontzorgen.

Jan de Kleijne - Accountantskantoor De Kleijne en Janssen te Uden

Onze werkwijze

U hebt een vast contactpersoon, hij of zij kent u en uw onderneming. Intern beschikken wij over veel kennis en zijn onze lijntjes kort. Uw relatiebeheerder kan daarom een collega eenvoudig en snel betrekken bij uw dossier.

Eén vraag valt vaak niet enkel binnen één expertise. Zakelijk en privé lopen bijvoorbeeld vaak door elkaar bij ondernemers. De meeste expertises vindt u bij ons onder één dak. Ook werken wij nauw samen met andere deskundigen.

 

Meer over ons

 • Solliciteren

  Wij zijn altijd op zoek naar collega's die ons team versterken en een goed verhaal hebben voor onze kantine praat. Interesse om bij ons te komen werken? Bekijk onze vacatures of stuur een open sollicitatie.

  Onze vacatures
 • Partners

  Een goede adviseur weet wat hij zelf kent, en wat hij kan uitbesteden aan een andere professional. Dit betekent dat wij een goed netwerk hebben van professionals waar wij mee samenwerken:

  • Notarissen
  • Advocaten
  • Verzekeringsagenten
  • Financiers en bankiers
  • Investeerders
  • Bouwdeskundigen
  • Arbodiensten
  • (Tussenpersoon) pensioenadviseurs

 • Kennis

  Elke collega heeft zijn of haar eigen specialisme. Om alle kennis op pijl te houden en uit te breiden zijn wij aangesloten bij diverse beroepsgroepen en belangenorganisaties.
  Wij zijn lid van:

  • Register Belastingadviseurs
  • Register Estate Planners
  • NOVEX (Nederlandse orde voor executeurs)
  • NBA (Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants)

 • Historie van ons kantoor

  Meer weten over de achtergrond van ons kantoor? Lees dan over onze geschiedenis.

  Historie van ons kantoor

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

  Neem contact op
  Liever direct contact opnemen?