Waar staan wij voor?

Missie

Wij bieden u een toegevoegde waarde vanuit kennis en expertise. Onze waarden bestaan uit betrokkenheid, eerlijkheid, deskundigheid en partnerschap. Doordat wij ons werk goed doen, vieren wij uw successen mee.

Visie

Bij ons staat de klant centraal. Wij treden op als vertrouwenspersoon en sparringpartner, dat betekent dat wij zoveel mogelijk kennis onder één dak willen bieden. De komende jaren zetten wij de ontwikkeling op het gebied van kennis en expertise door. Zo bouwen wij aan een langdurige samenwerking met u, waarbij we u op vele punten in ondernemen en in het leven kunnen blijven adviseren en ontzorgen.

Wie zijn wij?

De Kleijne & Janssen bestaat uit een vast team met collega’s die van gezelligheid en van een grapje houden, maar ook goed en met pit werken. We zetten ons samen in om u op een betrokken en betrouwbare manier te voorzien van goede dienstverlening.

Wist u dat ons kantoor al 26 jaar bestaat en is uitgegroeid tot full service accountantskantoor? Meer weten over onze achtergrond?

Werkwijze

U heeft een vaste contactpersoon, hij of zij kent u en uw onderneming. Intern beschikken wij over veel kennis en zijn onze lijntjes kort. Uw relatiebeheerder kan daarom een collega eenvoudig en snel betrekken bij uw dossier.

Eén vraag valt vaak niet enkel binnen één expertise. Zakelijk en privé lopen bijvoorbeeld vaak door elkaar bij ondernemers. De meeste expertises vindt u bij ons onder één dak. Ook werken wij nauw samen met andere deskundigen.

Maak kennis met onze specialisten

Na ruim 10 jaar werkzaam te zijn geweest binnen het bankwezen als financieringsadviseur sprak mij het ondernemen bijzonder aan en zijn we het familiebedrijf De Kleijne & Janssen gestart. Inmiddels bijna 25 jaar onderweg, begeleiden wij ondernemers bij de start, groei, aankoop en verkoop van de onderneming. De ondernemer heeft een visie en wij willen de droom van de ondernemer mee helpen waarmaken. Ik ben er trots op dat wij veel kennis in huis hebben en kunnen delen met onze klanten.
Drs. Jan de Kleijne RFEA REP
Eigenaar / Fiscaal econoom / Register Estate Planner
Als mede-eigenaar van de Kleijne en Janssen houd ik mij bezig met personeelszaken en organisatie van ons kantoor. Dit werk doe ik met veel plezier, het is heerlijk om met een actief en gezellig team te groeien en te ontwikkelen als bedrijf. Daarnaast ben ik actief als kindercoach en werk ik mee aan het opstellen van een ouderschapsplan met het kind in de hoofdrol. Ik begeleid kinderen met de verwerking van de echtscheiding.
Iny de Kleijne - Janssen
Eigenaar en kindercoach
Ik ben inmiddels ruim 25 jaar werkzaam als relatiebeheerder en belastingadviseur. Ik heb door de jaren heen een grote variëteit aan bedrijven (in de regio) begeleid. Mijn doel is met name om cliënten op administratief, economisch en fiscaal terrein te adviseren en te ondersteunen, waarbij de ondernemer achter de onderneming voor mij altijd centraal staat.
Bertie van der Wijst RB
Belastingadviseur en relatiebeheerder
Ik ben als relatiebeheerder het aanspreekpunt voor onze klanten op gebied van administraties, jaarrekeningen, aangifte Vennootschapsbelasting / Inkomstenbelasting. Samen met ons vakkundig team zorgen wij ervoor dat uw zaken van A tot Z worden geregeld. Ook als u nog geen klant bent van ons kantoor, ben ik uw aanspreekpunt om alle mogelijkheden van onze diensten te bespreken.
Thijs Hurkmans
Relatiebeheerder en teamleider
Al een aantal jaar ben ik werkzaam als allround belastingadviseur na het afronden van de master Fiscale Economie aan de Universiteit van Tilburg. De ondernemer loopt vaak tegen fiscale vraagstukken aan. En daar kan ik u van dienst zijn. Graag voorzie ik u van begrijpelijk belastingadvies. De Kleijne & Janssen heeft een vakkundig en proactief team die graag met u wil meedenken.
Paul de Kleijne MSc RB
Fiscalist
Anneke van Berloo
Assistent Accountant
Sinds 2004 werk ik met veel plezier bij De Kleijne & Janssen. Ons kantoor in Uden kent een hecht team waar elke dag hard werken en plezier hand-in-hand samengaan. Klanten kunnen bij mij terecht voor vragen, als relatiebeheerder ben ik aanspreekpunt voor tal van zaken. Daarbij ben ik alert op adviesmogelijkheden en overleg ik waar nodig met mijn collega’s.
Jeroen Gommers
Relatiebeheerder en administratieconsulent
Salarisadministratie is nooit saai! Ik houd van de afwisseling in het werk, van de regelgeving in de diverse cao’s en wetten, het persoonlijk contact met de klanten, het verzorgen van de salarissen met bijbehorende zaken en de mogelijkheid om passende oplossingen te vinden voor de personeelsvraagstukken. En dit alles in een leuk team collega’s.
Jeanne Kelders
Personeelsadviseur
Ik ben jurist in ondernemingsrecht en arbeidsrecht en mediator bij arbeids- en zakelijke geschilen. Ik haal energie uit het oplossen van problemen. Ik handel actief om juridische missers te voorkomen, adviseer praktisch en neem juridisch werk uit handen. Naast mijn werkzaamheden voor De Kleijne & Janssen heb ik mijn eigen bedrijf Loud – juridisch advies en Mediation. Ook zit ik in de Netwerk&Communicatie commissie bij UOV de Kring. In mijn vrije tijd reis ik graag.
mr. Sanne de Kleijne
Jurist en mediator
Ik ben opgeleid als allround jurist met een specialisatie in het ondernemingsrecht. Daarnaast heb ik ervaring opgedaan in de installatiebranche als bedrijfsjurist en incassospecialist. Ik vind het uitdagend om ondernemers te helpen bij de problemen die zij tegen komen, om risico’s tijdig te signaleren en ik vind het leuk om starters te helpen hun bedrijf te laten groeien.
mr. Michelle Nooijen
Jurist
Amber Schut
Jurist
Ik draai alweer heel wat jaren, met veel plezier, mee in de wereld van cijfers en getallen. Nog altijd vind ik het mooi om te zien hoe het verwerken en verzamelen van de financiële gegevens zorgen voor overzicht en structuur binnen een bedrijf, die mede daardoor hun beleid en visie kunnen bepalen. Bij De Kleijne & Janssen ben ik, binnen een professioneel, collegiaal en gezellig team, verantwoordelijk voor de gehele interne administratie en alle hierbij horende werkzaamheden.
Janet van Rijsbergen - Kemps
Intern Controller
Al ruim 20 jaar ben ik met veel plezier werkzaam bij de Kleijne & Janssen. Door de jaren heen heb ik het kantoor zien groeien en is er een mooi team van collega’s gevormd, wat het werken erg plezierig maakt. Als administratieconsulent maak ik voor onze cliënten de jaarrekeningen en tussentijdse rapportages en ondersteun ik de relatiebeheerders.
Sandra den Hartog - van der Linden
Administratieconsulent
mr. Kelsey de Kleijne
Jurist familie- en erfrecht
Als secretaresse ben ik het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Het ontvangen van bezoekers, het beantwoorden van telefoontjes en het ondersteunen van de relatiebeheerders behoren tot mijn dagelijkse werkzaamheden. Verder houd ik mezelf bezig met het voorbereiden van de aangiftes en het verzorgen van de financiële administraties voor onze klanten. Mijn streven is om onze relatiebeheerders en de klant, waar mogelijk, zo veel mogelijk te ontzorgen en om ervoor te zorgen dat alles op rolletjes loopt!
Bianca van den Broek
Secretaresse
Als allround belastingadviseur bij De Kleijne en Janssen ben ik verantwoordelijk voor het beantwoorden van fiscale vraagstukken en het verzorgen van administratieve verplichtingen zoals de aangifte inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting.
Robin Pijpers
Junior belastingadviseur
Ad van de Wiel
Financieringsspecialist
Als marketing medewerker bij De Kleijne en Janssen ben ik verantwoordelijk voor de online marketing, waarbij ik vooral bezig met met de optimalisatie van de website en het maken van content voor de sociale media. Met afwisselend werk en gezellige collega's vliegen de dagen hier voorbij.
Jelke Lemstra
Marketing Medewerker
Als specialist in continuïteitsmanagement en verzekeringsadvies laat ik ondernemers en bedrijven zien hoe het ook anders kan. En mijn lijfspreuk daarbij is: Doe hetgeen waar je goed in bent en schakel specialisten in voor alle andere zaken.
Jack de Bruijn
Partner in continuïteitsmanagement en verzekeringsadvies

Meer over ons

 • Solliciteren

  Wij zijn altijd op zoek naar collega's die ons team versterken en een goed verhaal hebben voor onze kantine praat. Interesse om bij ons te komen werken? Bekijk onze vacatures of stuur een open sollicitatie.

  Onze vacatures
 • Partners

  Een goede adviseur weet wat hij zelf kent, en wat hij kan uitbesteden aan een andere professional. Dit betekent dat wij een goed netwerk hebben van professionals waar wij mee samenwerken:

  • Notarissen
  • Advocaten
  • Accountants
  • Verzekeringsagenten
  • Financiers en bankiers
  • Investeerders
  • Bouwdeskundigen
  • Arbodiensten
  • (Tussenpersoon) pensioenadviseurs

 • Kennis

  Elke collega heeft zijn of haar eigen specialisme. Om alle kennis op pijl te houden en uit te breiden zijn wij aangesloten bij diverse beroepsgroepen en belangenorganisaties.
  Wij zijn lid van:

  • Register Belastingadviseurs
  • Register Estate Planners
  • Mediation Federatie Nederland
  • Nevoa bedrijfsjuridisch adviseurs
  • RFEA Echtscheiding adviseurs (financieel echtscheidingsadviseur)
  • NOVEX (Nederlandse orde voor executeurs)
  • VvCP (vereniging van de overlegscheiding)

 • Historie van ons kantoor

  Meer weten over de achtergrond van ons kantoor? Lees dan over onze geschiedenis.

  Historie van ons kantoor

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

  Neem contact op

  Liever direct contact opnemen?