Direct naar onze specialisten

Waar staan wij voor?

Missie:

Wij bieden u een toegevoegde waarde vanuit kennis en expertise. Onze waarden bestaan uit betrokkenheid, eerlijkheid, deskundigheid en partnerschap. Doordat wij ons werk goed doen, vieren wij uw successen mee.

Visie:

Bij ons staat de klant centraal. Wij treden op als vertrouwenspersoon en sparringpartner, dat betekent dat wij zoveel mogelijk kennis onder één dak willen bieden. De komende jaren zetten wij de ontwikkeling op het gebied van kennis en expertise door. Zo bouwen wij aan een langdurige samenwerking met u, waarbij we u op vele punten in ondernemen en in het leven kunnen blijven adviseren en ontzorgen.

Wie zijn wij?

De Kleijne & Janssen bestaat uit een vast team met collega’s die van gezelligheid en van een grapje houden, maar ook goed en met pit werken. We zetten ons samen in om u op een betrokken en betrouwbare manier te voorzien van goede dienstverlening.

Wist u dat ons kantoor in april 2020 25 jaar bestaat? Meer weten over onze achtergrond?

Werkwijze

U heeft een vaste contactpersoon, hij of zij kent u en uw onderneming. Intern beschikken wij over veel kennis en zijn onze lijntjes kort. Uw relatiebeheerder kan daarom een collega eenvoudig en snel betrekken bij uw dossier.

Één vraag valt vaak niet enkel binnen 1 expertise. Zakelijk en privé loopt bijvoorbeeld vaak door elkaar bij ondernemers. De meeste expertises vindt u bij ons onder één dak. Ook werken wij nauw samen met andere deskundigen.

Maak kennis met onze specialisten

Na ruim 10 jaar werkzaam te zijn geweest binnen het bankwezen als financieringsadviseur sprak mij het ondernemen bijzonder aan en zijn we het familiebedrijf De Kleijne & Janssen gestart. Inmiddels bijna 25 jaar onderweg, begeleiden wij ondernemers bij de start, groei, aankoop en verkoop van de onderneming. De ondernemer heeft een visie en wij willen de droom van de ondernemer mee helpen waarmaken. Ik ben er trots op dat wij veel kennis in huis hebben en kunnen delen met onze klanten.

Drs. Jan de Kleijne

Eigenaar / fiscaal econoom / Register Estate Planner

Als mede-eigenaar van de Kleijne en Janssen houd ik mij bezig met personeelszaken en organisatie van ons kantoor. Dit werk doe ik met veel plezier, het is heerlijk om met een actief en gezellig team te groeien en te ontwikkelen als bedrijf. Daarnaast ben ik actief als kindercoach en werk ik mee aan het opstellen van een ouderschapsplan met het kind in de hoofdrol. Ik begeleid kinderen met de verwerking van de echtscheiding.

Iny de Kleijne - Janssen

Eigenaar en kindercoach

Paul de Kleijne MSc RB

Fiscalist

Swipe
Swipe

Inmiddels werk ik ruim 13 jaar bij De Kleijne & Janssen in een professioneel en enthousiast team. Het is leuk om klanten te kunnen helpen met vraagstukken waar zij tegenaan lopen. Door mijn achtergrond in de bedrijfseconomie en verdere specialisatie als belastingadviseur kan ik klanten op financieel/fiscaal gebied van dienst zijn.

Rianne Peters - Van Tilburg RB

Belastingadviseur en relatiebeheerder

Ik ben jurist in ondernemingsrecht en arbeidsrecht en mediator bij arbeids- en zakelijke geschilen. Ik haal energie uit het oplossen van problemen. Ik handel actief om juridische missers te voorkomen, adviseer praktisch en neem juridisch werk uit handen. Naast mijn werkzaamheden voor De Kleijne & Janssen heb ik mijn eigen bedrijf Loud – juridisch advies en Mediation. Ook zit ik in de Netwerk&Communicatie commissie bij UOV de Kring. In mijn vrije tijd reis ik graag.

mr. Sanne de Kleijne

Jurist en mediator

Ik ben als relatiebeheerder het aanspreekpunt voor onze klanten op gebied van administraties, jaarrekeningen, aangifte Vennootschapsbelasting / Inkomstenbelasting. Samen met ons vakkundig team zorgen wij ervoor dat uw zaken van A tot Z worden geregeld. Ook als u nog geen klant bent van ons kantoor, ben ik uw aanspreekpunt om alle mogelijkheden van onze diensten te bespreken.

Thijs Hurkmans

Relatiebeheerder en teamleider

Swipe
Swipe

Ik ben inmiddels ruim 25 jaar werkzaam als relatiebeheerder en belastingadviseur. Ik heb door de jaren heen een grote variëteit aan bedrijven (in de regio) begeleid. Mijn doel is met name om cliënten op administratief, economisch en fiscaal terrein te adviseren en te ondersteunen, waarbij de ondernemer achter de onderneming voor mij altijd centraal staat.

Bertie van der Wijst RB

Belastingadviseur en relatiebeheerder

Sinds 2004 werk ik met veel plezier bij De Kleijne & Janssen. Ons kantoor in Uden kent een hecht team waar elke dag hard werken en plezier hand-in-hand samengaan. Klanten kunnen bij mij terecht voor vragen, als relatiebeheerder ben ik aanspreekpunt voor tal van zaken. Daarbij ben ik alert op adviesmogelijkheden en overleg ik waar nodig met mijn collega’s.

Jeroen Gommers

Relatiebeheerder en administratieconsulent

Salarisadministratie is nooit saai! Ik houd van de afwisseling in het werk, van de regelgeving in de diverse cao’s en wetten, het persoonlijk contact met de klanten, het verzorgen van de salarissen met bijbehorende zaken en de mogelijkheid om passende oplossingen te vinden voor de personeelsvraagstukken. En dit alles in een leuk team collega’s.

Jeanne Kelders

Personeelsadviseur en salarisadministrateur

Swipe
Swipe

Het voeren van een salarisadministratie is een nauwkeurige bezigheid. Dat past wel bij mij. Zorgen dat de klanten op tijd de juiste loongegevens in huis hebben zodat zij zich daar geen zorgen over hoeven te maken. En als er vragen zijn over de werknemers dan kunnen ze ook altijd bij mij terecht. Daarnaast verzorg ik ook voor een aantal klanten de financiële administratie. Lekker afwisselend werk in een leuk team.

Brigit Houtman - Pepers

Personeelsadviseur en salarisadministrateur

Ik draai alweer heel wat jaren, met veel plezier, mee in de wereld van cijfers en getallen. Nog altijd vind ik het mooi om te zien hoe het verwerken en verzamelen van de financiële gegevens zorgen voor overzicht en structuur binnen een bedrijf, die mede daardoor hun beleid en visie kunnen bepalen. Bij De Kleijne & Janssen ben ik, binnen een professioneel, collegiaal en gezellig team, verantwoordelijk voor de gehele interne administratie en alle hierbij horende werkzaamheden.

Janet van Rijsbergen - Kemps

Intern controller

Al ruim 20 jaar ben ik met veel plezier werkzaam bij de Kleijne & Janssen. Door de jaren heen heb ik het kantoor zien groeien en is er een mooi team van collega’s gevormd, wat het werken erg plezierig maakt. Als administratieconsulent maak ik voor onze cliënten de jaarrekeningen en tussentijdse rapportages en ondersteun ik de relatiebeheerders.

Sandra den Hartog - van der Linden

Administratieconsulent

Swipe
Swipe

Met veel plezier werk ik bij de Kleijne & Janssen, mede door het fijne team en de verscheidenheid aan klanten. Ik verzorg de verwerking van de administraties en voorbereiding van de jaarrekeningen van onze cliënten.

Sanne van Daal

Administratieconsulent

Van beginnend juridisch secretaresse werkzaam bij een strafrechtadvocatenkantoor doorgegroeid naar een allround secretaresse / “veelzijdige duizendpoot” binnen De Kleijne & Janssen. Een kantoor waar getallen en cijfers centraal staan. Inmiddels ben ik al 5 jaar werkzaam bij DKJ waar ik met veel plezier, samen met een collegiaal, gezellig en professioneel team, zorg voor uw bedrijfsadministratie.

Selina van Rijn

Secretaresse

Bij de Kleijne & Janssen vind je mij op het secretariaat. Naast mijn werkzaamheden op het secretariaat ben ik verantwoordelijk voor het verwerken van de administratie van onze klanten. Daarnaast houd ik mij ook graag bezig met onze website en social media. De Kleijne & Janssen heeft een fijn team en fijne klanten, wat het altijd weer plezierig maakt om weer aan het werk te gaan.

Lian Gremmen

Secretaresse

Swipe
Swipe

Meer over ons

 • Solliciteren

  Wij zijn altijd op zoek naar collega's die ons team versterken en een goed verhaal hebben voor onze kantine praat. Interesse om bij ons te komen werken? Bekijk onze vacatures of stuur een open sollicitatie.

  Onze vacatures
 • Partners

  Een goede adviseur weet wat hij zelf kent, en wat hij kan uitbesteden aan een andere professional. Dit betekent dat wij een goed netwerk hebben van professionals waar wij mee samenwerken:

  • Notarissen
  • Advocaten
  • Accountants
  • Verzekeringsagenten
  • Financiers en bankiers
  • Investeerders
  • Bouwdeskundigen
  • Arbodiensten
  • (Tussenpersoon) pensioenadviseurs

 • Kennis

  Elke collega heeft zijn of haar eigen specialisme. Om alle kennis op pijl te houden en uit te breiden zijn wij aangesloten bij diverse beroepsgroepen en belangenorganisaties.
  Wij zijn lid van:

  • Register Belastingadviseurs
  • Register Estate Planners
  • Mediation Federatie Nederland
  • Nevoa bedrijfsjuridisch adviseurs
  • RFEA Echtscheiding adviseurs (financieel echtscheidingsadviseur)
  • NOVEX (Nederlandse orde voor executeurs)
  • VvCP (vereniging van de overlegscheiding).

 • Historie van ons kantoor

  Meer weten over de achtergrond van ons kantoor? Lees dan over onze geschiedenis.

  Historie van ons kantoor

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

Neem contact met mij op

Liever direct contact opnemen?
Swipe
Swipe