Jaarrekening en administratie

De jaarrekening

De jaarrekening is een belangrijk document. In de jaarrekening staat welk vermogen uw bedrijf heeft, hoe het bedrijf het de afgelopen jaren heeft gedaan. Wilt u een financiering afsluiten? Dan zal de jaarrekening als eerste worden opgevraagd. Daarnaast legt u via de jaarrekening verantwoording af richting de Belastingdienst.

 

Bedrijfsadministratie

Wilt u de juiste financiële keuzes maken en financiële kansen benutten?

 

Een nauwkeurige administratie geeft u de informatie die u nodig heeft om de juiste beslissingen te nemen. Door een goede administratie verkrijgt u inzicht in uw omzet, winsten, in- en uitgaven en kunt u beter beoordelen of u kunt (her)investeren, kunt uitbreiden of het juist rustiger aan moet doen.

 

Wilt u ontzorgd worden, aan uw wettelijke verplichtingen voldoen en de groeikansen van uw onderneming benutten? Wij stellen voor u de jaarrekening samen, maken tussentijdse cijfers inzichtelijk en verzorgen uw administratie.

 

Een zorgeloze start voor startende ondernemers

Gaat u starten met ondernemen? Dan heeft u al met veel opstartkosten te maken. Wij willen u in deze periode niet opzadelen met nog meer kosten. Vandaar dat wij een starterspakket aanbieden aan starters.

 

U krijgt bij ons gedurende drie maanden kosteloze begeleiding en hulp bij  inrichting van de administratie. Kom daarom kosteloos en vrijblijvend met ons kennismaken.

 

Overstappen van belastingadvieskantoor?

Maak dan gebruik van onze overstapservice. Wij regelen de overstap door direct met uw vorige accountant de overdacht af te stemmen. U kunt bij ons een offerte opvragen via ons contactformulier.

 

Staat uw vraag er niet tussen?

Waarmee kunnen wij u helpen?

    Neem contact op

    Stel uw vraag aan ons, wij helpen u graag

      Neem contact op
      Liever direct contact opnemen?