Referenties

Dhr. Maas
CEO

“In de zoektocht naar een accountant ben ik via mond op mond reclame terecht gekomen bij de Kleijne & Janssen. Omdat ik hier ook gebruik kon maken van overige diensten zoals personeelszaken en het bijhouden van de financiële administratie, was de keuze voor de Kleijne & Janssen niets minder dan passend. Met het structurele overleg ben ik gezekerd dat alle zaken op orde zijn, mochten er bijstellingen nodig zijn, word ik meteen op de hoogte gesteld. De manier van persoonlijk contact bevalt prima.”

Marc van Kessel
Muziekdocent

Ik heb mijn aangiften aan Jan toevertrouwd, omdat ik deze financieel gunstiger kon doen. Dit is altijd goed bevallen. Dit heeft mij een professionelere basis voor mijn bedrijf opgeleverd. Ik weet nu zeker dat alles in orde is. De persoonlijke benadering en het snel in contact komen met de juiste persoon zijn zaken die mij bijzonder aanspreken.

Dhr. van de Geijn
Mede-eigenaar & fysiotherapeut

Naast de administratie en jaarrapporten, vind ik het prettig dat Jan de Kleijne als fiscalist goede adviezen geeft over de bedrijfsvoering. Door De Kleijne en Janssen zijn onze financiële zaken goed geregeld met een controle op de financiële kant van ons bedrijf. Ik vind het fijn dat experts ons kunnen adviseren, bevestiging kunnen geven en waar nodig bekritiseren.

Mw. Berendsen
Financieel directrice

Wij zijn al jaren een tevreden klant van De Kleijne en Janssen. De bedrijfsadministratie is zodanig ingericht, dat wij op elk moment over de financiële situatie van ons bedrijf kunnen beschikken. Een vaste contactpersoon vind ik prettig. Als ik een probleem heb, neem ik contact op met Thijs en krijg ik heel snel duidelijkheid.

Dhr. van de Geijn
Eigenaar

De Kleijne & Janssen zorgt ervoor dat de administratie en jaarrekeningen van de holding op orde zijn. Ik vind het fijn dat zij dingen uit handen kunnen nemen, zodat ik er zelf niet meer mee bezig hoef te zijn. Daarnaast hebben alle medewerkers van De Kleijne & Janssen persoonlijk contact met de klanten en dat doen ze heel goed.

Dhr. Schepens
Eigenaar

Toen ik voor mezelf begon, was ik al van mening dat je moet doen waar je goed in bent en de rest moet uitbesteden. In principe heb ik altijd gezegd, een boekhouder maakt theoretisch gezien niet uit wat die kost, als die zijn geld maar waard is. Dat gevoel heb ik vandaag de dag nog steeds bij De Kleijne & Janssen.

Dhr. Beekmans
Eigenaar & fysio- en manueeltherapeut

Ik ben met De Kleijne & Janssen in aanraking gekomen in het overname traject van mijn fysiotherapiepraktijk. Hierna is de bedrijfsadministratie en het juridische advies bij De Kleijne & Janssen gebleven. De persoonlijke benadering, snelle reactie, goede bereikbaarheid en diverse expertises zijn zaken die behouden moeten worden.

Dhr. Den Rooijen
Eigenaar

De Kleijne & Janssen is informeel, maar ook zakelijk en er is veel kennis aanwezig. Daarnaast vind ik het kleine karakter van het bedrijf een punt wat behouden moet worden. Daarbij zitten alle medewerkers waar ik contact mee heb gehad op een lijn. Dat is volgens mij echt de toegevoegde waarde van De Kleijne & Janssen in vergelijking met haar concurrenten.

Dhr. Bronts
Mede-eigenaar en psycholoog

De Kleijne & Janssen kan ons aanvullen op vlakken waar zij goed in zijn. Dat is ook ons motto: samen doen. Ik wil iemand die meedenkt in de organisatie op dat vlak waar ik niet voor gestudeerd heb. Door de jaren heen heb ik genoeg gemanaged en bestuurd, maar je kunt niet alles zelf doen. Op deze manier kunnen wij ons met de kern van onze zaken bezighouden.

Mw. Slui
Mede-eigenaresse

Wij zijn destijds bij De Kleijne & Janssen terecht gekomen voor zaken rondom scheiding, boekhouding en financiering. De Kleijne en Janssen heeft ons geholpen toen wij een mislukte overname van een bedrijf hadden gedaan en tijdens de scheiding, hierdoor heeft ons bedrijf deze tegenslagen overleeft. De eerlijke voorlichting en het serviceniveau is ons altijd goed bevallen.

Dhr. Schepers
Eigenaar

Wij zijn klein begonnen, maar groeiden al snel uit tot een groot bedrijf. Om deze uitbreiding te realiseren hadden wij een financiering nodig. Jan de Kleijne was toen net gestopt bij de Rabobank, waar hij financieringsaanvragen behandelden. Door Jan zijn ervaring, had ik veel vertrouwen in zijn ondersteuning. Toen is ook mijn boekhouding door De Kleijne & Janssen overgenomen.