Goed in vastgoed

Waar liggen uw financiële kansen? Hoe structureert u uw onderneming en welke regels gelden ten aanzien van de belastingen? In de bouw- en vastgoedsector heeft u te maken met specifieke financiële, fiscale en juridische aspecten.

 

Financiële aspecten

 

Voor bouwbedrijven is een financiering krijgen de laatste jaren moeilijker, maar niet onmogelijk. Onze financieringsregisseurs begeleiden en adviseren u over de beste financiering tegen de beste voorwaarden. Denk bijvoorbeeld aan projectfinanciering waarbij onder andere gewerkt wordt met een achtergestelde geldlening.

 

Fiscale aspecten

 

Welke regelgeving is van toepassing ten aanzien van de overdrachtsbelasting, omzetbelasting en risico’s bij keten en inlenersaansprakelijkheid? Hoe kunt u uw onderneming het beste structureren? Wij adviseren u pro actief.

 

Juridische aspecten

 

Bij de aan- en verkoop van onroerende zaken komen koopovereenkomsten en aannemingsovereenkomst op tafel. Welke zaken moeten daarin staan en waar liggen de risico’s? Wij voorzien u van de juiste juridische begeleiding.

 

Samenwerkingsverbanden

Bij de Kleijne & Janssen werken wij met diverse partijen samen om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen. Met name binnen de vastgoedsector is het zinvol soms samen te werken met andere partijen:

 • Investeerders

  NLInvesteert begeleidt financieringen van ondernemers op basis van cofinanciering. NLInvesteert heeft een netwerk aan investeerders dat graag interessante (bouw)projecten financiert middels een geldleningen.

 • Notarissen

  De lijnen met het notariaat zijn kort. We stemmen alle zaken direct met de notaris af, zorgen dat de akten gecontroleerd zijn zodat u  nergens naar hoeft om te kijken en direct kunt tekenen.

De eigen woning

Wilt u meer weten over de aanschaf van vastgoed of een eigen woning? Download hier dan onze gratis brochure.

 

Als u naar aanleiding hiervan nog vragen heeft neem dan gerust contact met ons op!

Staat uw vraag er niet tussen?

Waar kunnen wij u mee helpen?

  Neem contact op

  Gerelateerde artikelen

  Stel ons uw vraag, wij helpen u graag!

   Neem contact op
   Liever direct contact opnemen?