Belastingaangiften

Het doen van belastingaangiften is voor zowel een ondernemer als particulier een verplichting. Toch kunt u met goed advies, belasting besparen bij de belastingaangifte.

 

Onze belastingadviseurs denken met u mee en adviseren over de mogelijkheden tot belastingbesparing. Zodat u optimaal gebruik maakt van de fiscale mogelijkheden en geen kansen laat liggen.

 

Wij verzorgen onder andere de volgende aangiften:

 • Inkomstenbelasting

  Iedereen heeft te maken met de heffing van inkomstenbelasting. De inkomstenbelasting bestaat uit een boxenstelsel waarbij op drie niveaus belasting geheven wordt. De wet is zeer uitgebreid. Wij adviseren u graag, zodat u geen vrijstellingen of aftrekposten over het hoofd ziet.

 • Vennootschapsbelasting

  Bij een NV en BV wordt vennootschapsbelasting geheven over haar winst. De vennootschapsbelasting is een complexe belasting, waarbij wij u graag adviseren. Dit is een complexe belasting, denk aan renteaftrekbeperkingen, uitzonderingen, regelgeving bij fiscale eenheid, deelnemingsvrijstellingen.

 • Erf- en Schenkbelasting

  • Bent u van plan een schenking te doen? Dan dient er boven een bepaald bedrag een aangifte schenkbelasting verzorgt te worden. Voorkom betaling van veel belasting door een goed schenkplan.
  • Erft u? Dan dient de aangifte erfbelasting gedaan te worden. Een mooie taak voor onze fiscalisten want het is vaak ingewikkelder dan u denkt. Optimaal gebruik maken van de vrijstellingen? Laat u dan over uw testament adviseren door onze fiscalisten.

 • Omzetbelasting

  Btw is de belasting die wordt geheven over de omzet. Btw die u zelf heeft betaald over zakelijke kosten mogen worden afgetrokken. Afhankelijk van uw dienst gelden bepaalde tarieven of vrijstellingen.

 • Loonheffingen

  Heeft u werknemers in dienst, dan kunnen wij uw loonadministratie verzorgen. Daarnaast kunnen wij u advies geven met betrekking tot diverse vraagstukken omtrent de loonheffingen.

 • Dividendbelasting

  Wij kunnen u begeleiden bij de balanstest en uitkeringstoets. Tevens kunnen wij voor u de aangifte dividendbelasting verzorgen.

 • Overdrachtsbelasting

  Een woning, grond of bedrijfspand kopen? Afhankelijk van het soort goed bedraagt de overdrachtsbelasting 2% of 6% van de koopsom.

Staat uw vraag er niet tussen?

Waar kunnen wij u mee helpen?

  Neem contact op

  Gerelateerde artikelen

  Stel ons uw vraag, wij helpen u graag!

   Neem contact op
   Liever direct contact opnemen?