Financiering voor uw onderneming

Wanneer u wilt groeien, in beweging wilt blijven of nieuwe plannen wil uitvoeren, kan een financiering handig of soms zelfs noodzakelijk zijn. Veel banken kijken bij de beoordeling van uw financieringsaanvraag alleen naar de cijfers van de afgelopen jaren. Wij vinden dat een financiering op meer is gebaseerd dan op alleen de laatste jaarcijfers. De bank/financier dient vertrouwen te krijgen in uw plannen en visie. Daarom zetten we samen uw verhaal en visie in een gedegen rapportage met goede onderbouwing en door in gesprek te gaan met de bank.

 

Financieringsaanvraag

 

Met een goede financiering kunt u voldoen aan uw lopende betalingsverplichting, uw ondernemingsactiviteiten uitbreiden, aankopen doen, vastgoed aankopen of uitbouwen. Daarom zorgen wij voor een goed doordachte en nauwkeurige financieringsaanvraag. In deze aanvraag nemen wij alle zaken op die voor banken en financierders van belang zijn.

 

Onze kracht

 

U bent op zoek naar iemand die u helpt en begeleidt bij de financieringsaanvraag.
Voor drs. J.P.M. (Jan) de Kleijne, is ondernemen al 25 jaar een begrip. Voordat Jan ondernemer werd was hij werkzaam in de bankwereld en beoordeelde hij complexe financieringsvragen vanuit het hoofdkantoor van de Rabobank. Als ondernemer weet Jan wat u wilt en worden uw visies en doelen zodanig op papier gezet dat de bankier/financier de informatie verkrijgt die hij wil weten.

 

‘’De ondernemers die ik help zijn vaak met hun financieringsvraag afgewezen bij de bank of de voorwaarden van de bank zijn erg zwaar. Ik kijk of het anders kan. Dat maakt mijn werk spannend. Je wilt geen kansen missen, maar je wilt ook geen blunders begaan.’’ – Jan de Kleijne

 

 

 • Hoe lang duurt een financieringsaanvraag?

  Een financieringsaanvraag duurt gemiddeld 3-6 maanden. We bespreken uw wensen en financieringsbehoeften en verwerken deze vervolgens in een plan. Ook moet de bedrijfsadministratie up to date zijn. Vervolgens wordt het plan gepresenteerd aan de bank en/of overige financierders. De bank en de financierders hebben tijd nodig om uw plan te beoordelen. Vervolgens komen zij met een voorstel, waarin zij schrijven onder welke voorwaarden zij een geldlening of krediet beschikbaar stellen. Indien u akkoord gaat met de voorwaarden, worden de juridische documenten opgemaakt. Na ondertekening van de juridische documenten ontvangt u de financiering.

 • Hoe gaan we te werk?

  We bespreken uw wensen, geven de haalbaarheid van uw plannen aan en gaan vervolgens in gesprek met uw bank of andere financiers. Wij zijn namelijk niet alleen afhankelijk van uw huisbank, maar we kunnen ook verschillende financieringsvormen combineren. Onder andere door gelden aan te trekken via investeerders, crowdfunders, banken en kredietunies. De financiering kan bijvoorbeeld gedaan worden door de bank en een (achtergestelde) geldlening met een passende risico-rendement-verhouding.

Andere diensten binnen deze expertise:

Staat uw vraag er niet tussen?

Waar kunnen wij u mee helpen?

  Neem contact op

  Gerelateerde artikelen

  Stel ons uw vraag, wij helpen u graag!

   Neem contact op
   Liever direct contact opnemen?