Oudedagsvoorziening

Wanneer kunt u stoppen met werken? Wat wilt u dan te besteden hebben en wat is er nodig om op dat punt te komen? Wij rekenen het u graag voor u uit.

 

Fiscale oudedagsreserve

 

Jaarlijks kunt u een deel van de winst reserveren voor uw oudedagsvoorziening. Dit betekent niet dat u daadwerkelijk geld opzij zet maar u reserveert een deel van de winst. De reservering zorgt voor uitstel van belastingheffing over dat deel van de winst. Deze voorziening kunt u regelen door bijvoorbeeld de aankoop van een lijfrente bij een verzekeraar. Hoe de opbouw werkt en welke voorwaarden gelden leggen wij u graag uit, ook stellen wij een gedegen financieel plan op.

 

Regel vroeger iets voor later

Wat heeft u later nodig en wat wilt u later uitgeven? Dit brengen wij in kaart via financiële planning. Wij bespreken uw wensen en stellen met u een plan op hoe u deze wensten bereikt. Misschien kunt u wel eerder stoppen met werken? Of is toch een beetje bijsturing noodzakelijk zodat u straks zorgeloos kunt genieten.

Ook al nagedacht over bedrijfsopvolging en estate planning?

 

Pensioen in eigen beheer.

Wilt u meer weten over het pensioen in eigen beheer? Download dan hier onze gratis brochure over dit onderwerp. Bij vragen helpen wij u uiteraard graag!

Staat uw vraag er niet tussen?

Waar kunnen wij u mee helpen?

  Neem contact op

  Gerelateerde artikelen

  Stel ons uw vraag, wij helpen u graag!

   Neem contact op
   Liever direct contact opnemen?