Herfinanciering

Door herfinanciering wordt de financieringsstructuur geoptimaliseerd. Herfinanciering is bijvoorbeeld interessant wanneer u aan de bank een hoge rente verschuldigd bent. Middels herfinanciering kunt u de bank in een keer afbetalen en kunt u tegen betere voorwaarden (lagere rente) een nieuwe financiering aangaan bij een andere partij.

 

Herfinanciering kan tot kostenverlaging leiden omdat u tegen gunstigere voorwaarden een nieuwe financiering aangaat.

 

Hierdoor gelden bijvoorbeeld:

 

 • Lagere rentetarieven
  Nu leent u misschien tegen hoge tarieven, terwijl de rente momenteel veel lager is. Maak gebruik van de lagere tarieven.
 • Andere aflossingsbedragen
  Misschien bent u nu verplicht om op korte termijn af te lossen, bij herfinanciering kan u weer een langere termijn aangaan, hiermee verlaagt u de aflossing.
 • Andere zekerheden
  Heeft uw bank veel zekerheden bedongen? Bijvoorbeeld hoofdelijke aansprakelijkheid? Een nieuwe financierder kan genoegen nemen met andere zekerheden.

 

Werkwijze

Onze financiële experts beoordelen de cijfers en begroting en beoordelen het kredietrisico. Op deze manier zien wij of er voordelen te behalen zijn middels herfinanciering. Zijn er mogelijkheden? Dan maken we een goed businessplan dat gepresenteerd kan worden aan de bank en eventueel overige financiers. De voorstellen worden met u besproken en bij acceptatie zorgen we voor de afwikkeling.

Staat uw vraag er niet tussen?

Waar kunnen wij u mee helpen?

  Neem contact op

  Stel uw vraag aan ons, wij helpen u graag

   Neem contact op
   Liever direct contact opnemen?