Een nauwkeurige administratie is noodzakelijk

Administratie is een belangrijk onderdeel van uw onderneming. Het bijhouden van uw administratie is een tijdrovende bezigheid. Wilt u uw tijd liever anders indelen?

Administratie uitbesteden

Wij verrichten graag uw administratie. Een nauwkeurige en up-to-date administratie geeft u de informatie die u nodig heeft om de juiste beslissingen te nemen, zo ziet u in één oogopslag welke crediteuren betaald moeten worden, welke debiteuren niet betalen, waar kosten hoger uitvallen dan begroot en wat uw omzet is. Wij zorgen voor een snelle en deskundige verwerking van uw administratie en voor de aanlevering van de juiste gegevens naar de belastingdienst. U kunt de administratie in mappen aanleveren, of geheel digitaal. Wilt u gaan digitaliseren? Wij helpen u graag.

 

Administratie zelf verrichten

Liever zelf de administratie verwerken? Dat kan natuurlijk ook. U kunt met een eigen pakket werken of in de Cloud. Via de Cloud kunnen wij altijd met u meekijken, mocht dat nodig zijn.

Wanneer u de administratie aanlevert, zorgen wij voor de juiste verwerking voor de jaarrekening en de aangiftes.

Overstappen van belastingadvieskantoor?

Wilt u een overstap maken van uw huidige belastingadvieskantoor naar ons kantoor?Maak dan gebruik van onze overstapservice. Wij regelen de overstap door direct met uw vorige adviseur de overdacht af te stemmen. U kunt bij ons een offerte opvragen via het contactformulier.

 

Wat is er nog meer mogelijk?

Als klant van ons kantoor kunt u de volgende diensten / mogelijkheden van ons verwachten;

 • Administratie en rapportage

  Op basis van uw administratie ontvangt u periodiek financiële rapportages. Hierin staat de financiële positie van uw bedrijf. Hierdoor krijgt u inzicht hoe uw bedrijf heeft gedraaid. Op basis van deze cijfers kunt u bijsturen, indien nodig of gewenst.

 • Online administratie

  Wilt u graag efficiënt uw boekhouding digitaal aanleveren of beheren?

  Dan kunt u gebruik maken van ons online boekhoudpakket. Dit betekent dat u een online software pakket aanschaft, waardoor u alles gemakkelijk digitaal kunt verwerken of aanleveren. Zo kunt u eenvoudig uw inkoop- en verkoopfacturen selecteren die wij vervolgens voor u verwerken. Dit zorgt voor gemak en efficiëntie. Door een deskundige en vlotte verwerking van uw administratie, houdt u tijd en energie over die u in uw onderneming kan steken.

 • Digitalisering en facturen

  Digitale facturen direct doorsturen naar uw boekhoudpakket? Het kan tegenwoordig! Inkoop- en verkoopfacturen kunnen automatisch worden doorgestuurd, waardoor ze direct verwerkt worden in de administratie. Dit geldt ook voor het inlezen van de bankbetalingen. Dit bespaart u dus tijd.

 • Proactive signalering en advies

  Merken wij, op basis van uw boekhouding, opvallende ontwikkelingen op? Bijvoorbeeld een afwijking op de begroting of merken wij op dat er voordelen behaald kunnen worden ten aanzien van de omzet, voorraden of personeelskosten? Dan nemen we contact met u op en bespreken wij met u de mogelijkheden.

Staat uw vraag er niet tussen?

Waar kunnen wij u mee helpen?

  Neem contact op

  Gerelateerde artikelen

  Stel uw vraag aan ons, wij helpen u graag

   Neem contact op
   Liever direct contact opnemen?