Accountantskantoor Veghel: onze service

Laten we eerlijk zijn. Als zelfstandige is het vaak niet leuk om met de administratie bezig te zijn. Je bent ondernemer geworden omdat je passie voor je vak hebt. De administratie is een noodzakelijk onderdeel. Gelukkig hoef jij je administratie niet zelf te doen. De accountant Veghel gaat graag voor jou aan de slag. Als accountantskantoor hebben wij inmiddels 27 jaar ervaring. Met betrekking tot onze dienstverlening zijn we betrokken, altijd eerlijk en deskundig.

 

Bij de administratie van een zelfstandige komt veel kijken. Uiteraard geldt het volgende principe: hoe groter een bedrijf, hoe meer administratie. Maar zelfs relatief kleine bedrijven moeten voldoen aan een degelijke administratie. Dit is immers het fundament voor de btw-aangifte en de jaarrekening. Wij kunnen de administratie volledig uit je handen nemen, maar ook bepaalde gedeeltes. Misschien zijn er zaken, zoals het inboeken van de administratie, die je prima zelf kunt doen, maar zijn er tegelijkertijd aspecten van de administratie waarbij je wel wat hulp kunt gebruiken. Accountantskantoor Veghel is wat dat betreft zeer transparant. Wij kunnen je overigens niet alleen helpen met de administratie, maar wij voorzien je ook graag van advies. Daarbij kun je denken aan zakelijk, fiscaal advies, maar ook privéadvies. Misschien heb je bijvoorbeeld vragen over de vermogensoverdracht.

Accountant inschakelen Veghel: onze kracht

Een accountant inschakelen in Veghel is dus gemakkelijk. Maar waarom zou je voor ons kiezen? Welnu, in de eerste plaats zijn wij al meer dan 27 jaar actief. We hebben veel ervaring en weten wat klanten van ons verwachten. Wij voeren de werkzaamheden altijd met verve uit, maar tegelijkertijd zijn wij ook zeer sterk in de communicatie. Wij proberen zeer laagdrempelig te zijn en complexe vragen trachten wij op een eenvoudige wijze te beantwoorden. Wil jij meer informatie over onze diensten? Dan helpen wij je graag verder.

Referentie:

Dhr. Maas

CEO

 

“In de zoektocht naar een accountant ben ik via mond-tot-mond reclame terecht gekomen bij de Kleijne & Janssen. Omdat ik hier ook gebruik kon maken van overige diensten zoals personeelszaken en het bijhouden van de financiële administratie, was de keuze voor de Kleijne & Janssen niets minder dan passend. Met het structurele overleg ben ik gezekerd dat alle zaken op orde zijn, mochten er bijstellingen nodig zijn, word ik meteen op de hoogte gesteld. De manier van persoonlijk contact bevalt prima.”

 

Benieuwd naar meer referenties?

 

Bekijk onze referenties hier!

Staat uw vraag er niet tussen?

Waarmee kunnen wij u helpen?

    Neem contact op

    Stel uw vraag aan ons, wij helpen u graag

      Neem contact op
      Liever direct contact opnemen?