Accountantskantoor Oss: onze werkzaamheden

Ben jij op zoek naar een goede accountant in Oss? In dat geval tref jij het, want wij hebben als accountantskantoor veel ervaring en kunnen je veel bieden. Als ondernemer wil je immers lekker aan de slag met de ondernemersactiviteiten. Het voeren van een deugdelijke administratie is wel verplicht en daarbij kunnen wij dan ook ondersteuning bieden . Wil je het liefst helemaal niets met de administratie doen? In dat geval nemen wij graag de administratieve zorgen uit je handen. Wij gaan graag een langdurige samenwerking aan.

 

Accountantskantoor Oss kan verschillende administratieve zorgen uit je handen nemen. Daarbij kun je denken aan de reguliere administratie binnen je bedrijf. Misschien kun je bijvoorbeeld zelf prima de btw-aangifte doen, maar heb je hulp nodig bij de jaarrekening.  Ook met betrekking tot juridisch advies zijn we je graag van dienst. Wij kunnen je helpen met vragen over de AVG, incasso, overeenkomsten en nog veel meer. Ook voor belastingadvies, meditation en andere topics (te lezen op de website) zit je goed bij ons.

Accountant inschakelen Oss

Accountant inschakelen Oss kan in de eerste plaats aan te raden zijn omdat we meer dan 27 jaar ervaring hebben. In die tijd hebben we niet alleen ervaring opgedaan, maar ook onze kennis uitgebreid. Voor ons speelt het communicatieve aspect ook een belangrijke rol. Bij ons staat de klant centraal en we zijn pas tevreden wanneer jij ook tevreden bent. Dankzij korte lijnen binnen ons kantoor kunnen wij je altijd snel ter dienst zijn. Bij ons heb je ook altijd een vast aanspreekpunt voor al je vragen of andere kwesties. Transparantie en toegankelijkheid zijn onze twee belangrijkste kernwaarden.

 

Referentie:

Dhr. Maas

CEO

 

“In de zoektocht naar een accountant ben ik via mond-tot-mond reclame terecht gekomen bij de Kleijne & Janssen. Omdat ik hier ook gebruik kon maken van overige diensten zoals personeelszaken en het bijhouden van de financiële administratie, was de keuze voor de Kleijne & Janssen niets minder dan passend. Met het structurele overleg ben ik gezekerd dat alle zaken op orde zijn, mochten er bijstellingen nodig zijn, word ik meteen op de hoogte gesteld. De manier van persoonlijk contact bevalt prima.”

 

Benieuwd naar meer referenties?

 

Bekijk onze referenties hier!

Staat uw vraag er niet tussen?

Waarmee kunnen wij u helpen?

    Neem contact op

    Stel uw vraag aan ons, wij helpen u graag

      Neem contact op
      Liever direct contact opnemen?