De Kleijne & Janssen
Afspraken die u maakt horen ook op papier te komen staan. Zo weet u waar u aan toe bent, en wanneer nodig, kunt u de overeenkomst weer uit de kast pakken.
Overeenkomsten
Contracteren is een vak apart. Wat moet in de overeenkomst staan, hoe wordt een afspraak uitgelegd bij een conflict? Wat als er iets is vergeten? En van welk recht mag u wel afwijken en van welk recht niet? Kortom, een taak voor een specialist.
Wij zijn gespecialiseerd in het opstellen van contracten, nationaal en internationaal. U vertelt ons uw wensen, wij vertellen u de mogelijkheden en risico’s.
Bij een nieuwe samenwerking heeft u allebei verwachtingen. Deze verwachtingen dienen goed en duidelijk op papier te staan.
Onze specialisten adviseren ook bij het invullen van afspraken; denk aan een goede betalingsregeling, werkbare afspraken indien u de samenwerking wilt beëindigen en verdeling van de aansprakelijkheid
Bij de uitleg van een contract wordt gekeken naar de bedoelingen van partijen en wat ze van elkaar mogen verwachten bij het sluiten van de overeenkomst. Ook wordt gekeken naar de feitelijke uitvoering. Er moet dus vooraf worden nagedacht hoe de uitvoering van een samenwerking gaat plaatsvinden, en die afspraken moeten volledig op papier staan. Zo voorkomt u onduidelijkheid en conflicten.
Mijn vraag is:
Mijn telefoonnummer is:*
Mijn e-mailadres is:*
Mijn naam is:*
Welke zaken adviseren wij:
mr. Sanne de Kleijne
mr. Michelle Nooijen
Neem contact op
Subsidies
De regeling tegemoetkoming energiekosten (TEK) is op 21 maart opengesteld. In verband met een daling van de energieprijzen heeft de minister van EZK het voorschotpercentage …
Sociale verzekeringen
De Wet tegemoetkomingen loondomein (Wtl) is bedoeld als stimulans voor werkgevers om mensen in dienst te nemen met afstand tot de arbeidsmarkt. Een van de …
De minister voor Klimaat en Energie heeft de subsidiemodule Advies en ondersteuning verduurzamingsmaatregelen mkb gewijzigd. De subsidieregeling geldt voor mkb-ondernemingen, die niet onder de energiebesparingsplicht …
Vennootschapsbelasting
De staatssecretaris heeft een wetsvoorstel met wijzigingen voor enkele bijzondere regimes in de vennootschapsbelasting ter consultatie gelegd. Het betreft de regimes voor fiscale beleggingsinstellingen, fondsen …
Inkomstenbelasting
Bij de bepaling van het voordeel uit sparen en beleggen op grond van de Wet rechtsherstel box 3 wordt het vermogen onderverdeeld in drie categorieën: …
De vraag of een vermogensbestanddeel ondernemingsvermogen of privévermogen vormt, is in beginsel afhankelijk van de wil van de ondernemer. Zijn keuzevrijheid wordt beperkt door de …