Incasso's 

Een goede debiteurenadministratie kan bestaan uit het versturen van enkele herinneringen en het plegen van een telefoontje aan de debiteur. Maar wanneer betaling zelfs na meerdere aanmaningen uitblijft. Kost dit u niet alleen extra tijd, maar ook negatieve energie.

Wanneer u uw herinneringen heeft verzonden, kunt u het werk eenvoudig aan ons uit handen geven. Wij starten namelijk een incasso waarbij we uw klant aanschrijven om de factuur te voldoen.

 

Contact met de debiteur

De debiteur ontvangt van ons een incassobrief waarbij we de hoofdsom vorderen samen met de rente en incasso kosten. Betaalt of reageert de debiteur niet? Dan volgen meer brieven en gaan we bellen.

Gelukkig betalen de meeste debiteuren na enkele acties van ons. Blijft betaling alsnog uit? Dan kunt u ook nog over gaan tot het nemen van verdere rechtsmaatregelen.

No cure no pay

Een incasso kost u niets. We brengen namelijk de incasso kosten in rekening bij de debiteur.

 

 

Voordelen van een incasso:

 • Wij nemen het dossier over, dus het kost u geen tijd meer;
 • Vreemde ogen dwingen, dus vaak wordt de factuur alsnog voldaan;
 • Wij nemen het contact over, onredelijk bezwaar van de debiteur ontkrachten wij;
 • We treffen betalingsregelingen;
 • Bij betalingsregelingen houden wij de nakoming in de gaten;
 • Voert de debiteur verweer? Bij terecht verweer adviseren wij u. Is het verweer onterecht? Dan maken wij dit kenbaar aan de debiteur;
 • We hebben ervaring in het contact met wanbetalers. Zijn beleefd maar weten wel hoe te handelen als we verwachten dat er smoesjes genoemd worden of afspraken niet worden nagekomen.

Staat uw vraag er niet tussen?

Waarmee kunnen wij u helpen?

  Neem contact op

  Gerelateerde artikelen

  Stel uw vraag aan ons, wij helpen u graag

   Neem contact op
   Liever direct contact opnemen?