Administratiebureau Zeeland

Heb je een eigen bedrijf en zoek je een goed en betrouwbaar administratiekantoor? In dat geval kan administratie Zeeland je van dienst zijn. Wij kunnen je in de eerste plaats helpen met de reguliere administratie. Misschien heb je vragen, of wil je gewoon de administratie uit handen geven omdat je er geen tijd voor hebt.  Wij kunnen in de eerste plaats de administratie uit handen nemen, maar we kunnen je ook ondersteunen bij verschillende zaken. Ook kunnen wij je voorzien van fiscaal advies en veel andere zaken. Wij hebben specialisten binnen verschillende gebieden die betrekking hebben op mensen met een eigen bedrijf.

 

Wij kunnen bepaalde administratieve werkzaamheden bijvoorbeeld voor je uit handen nemen. Daarbij kun je denken de reguliere boekingen, maar ook de periodieke btw-aangifte en verzorging van de jaarrekening. Dit kan namelijk een complexe klus zijn en wanneer je het door ons laat doen, dan weet je zeker dat het op de juiste manier wordt uitgevoerd. We kunnen zaken uit je handen nemen, maar je ook ondersteunen bij bepaalde kwesties. Administratiebureau Zeeland staat voor je klaar!

Administratiekantoor Zeeland

Administratiekantoor Zeeland kan je goed ondersteunen bij verschillende bedrijfszaken. Tegelijkertijd proberen wij ook een warm bad te zijn voor onze klanten. Met onze vele jaren ervaring kunnen wij dit ook garanderen. Wij zijn communicatief vaardig en kunnen complexe materie gemakkelijk uitleggen. Bij ons heb je als klant altijd één aanspreekpunt. Tegelijkertijd hebben we ook korte lijntjes binnen onze organisatie, zodat je altijd snel antwoorden kunt krijgen op je advies. Voor meer informatie kun je ervoor kiezen om contact met ons op te nemen via onze contactpagina.

Referentie:

Dhr. van de Geijn

Eigenaar

 

“De Kleijne & Janssen zorgt ervoor dat de administratie en jaarrekeningen van de holding op orde zijn. Ik vind het fijn dat zij dingen uit handen kunnen nemen, zodat ik er zelf niet meer mee bezig hoef te zijn. Daarnaast hebben alle medewerkers van De Kleijne & Janssen persoonlijk contact met de klanten en dat doen ze heel goed.”

 

Benieuwd naar meer referenties?

 

Bekijk onze referenties hier!

Staat uw vraag er niet tussen?

Waarmee kunnen wij u helpen?

    Neem contact op

    Stel uw vraag aan ons, wij helpen u graag

      Neem contact op
      Liever direct contact opnemen?