Administratiebureau Veghel

Ben je op zoek naar een accountantskantoor voor de administratie in Veghel? In dat geval tref je het, want dan kun je bij ons terecht. Wij zijn een zeer veelzijdig kantoor en houden ons bezig met verschillende werkzaamheden. Je kunt bij ons in de eerste plaats terecht voor de reguliere administratie. Dit is ideaal voor ondernemers die liever bezig zijn met ondernemen en de administratie graag uitbesteden aan experts.

 

Aan de ene kant houdt administratiebureau Veghel zich bezig met de reguliere administratie. Daarbij kun je denken aan de boekingen, maar ook de periodieke aangiftes. Wil jij dit volledig aan ons uitbesteden, of heb je hulp nodig bij een specifiek onderdeel? Dan zit je bij ons goed. Tegelijkertijd kun je bij ons terecht voor zakelijk fiscaal advies. Misschien ga je bijvoorbeeld ondernemen in het buitenland en wil je weten hoe het met de btw zit. Ook bij bedrijfsovernames, nalatenschap en andere nijpende kwesties helpen wij je graag.

Administratiekantoor Veghel

Bij administratiekantoor Veghel staat de klant centraal. Met onze 27 jaar ervaring hebben wij al veel klanten tevreden kunnen stellen en hebben wij bovendien duurzame relaties op kunnen bouwen. Bij ons heb je als klant altijd één aanspreekpunt. Daar kun je terecht voor vragen en advies. Ook hebben wij korte lijntjes binnen ons kantoor. Daardoor kunnen wij je ook altijd snel voorzien van de juiste informatie. Wil je meer weten over ons kantoor. Op de website vind je veel meer informatie en kun je ook vrijblijvend contact opnemen om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

 

Referentie:

Dhr. van de Geijn

Eigenaar

 

“De Kleijne & Janssen zorgt ervoor dat de administratie en jaarrekeningen van de holding op orde zijn. Ik vind het fijn dat zij dingen uit handen kunnen nemen, zodat ik er zelf niet meer mee bezig hoef te zijn. Daarnaast hebben alle medewerkers van De Kleijne & Janssen persoonlijk contact met de klanten en dat doen ze heel goed.”

 

Benieuwd naar meer referenties?

 

Bekijk onze referenties hier!

Staat uw vraag er niet tussen?

Waarmee kunnen wij u helpen?

    Neem contact op

    Stel uw vraag aan ons, wij helpen u graag

      Neem contact op
      Liever direct contact opnemen?