Administratiebureau Uden

Heb je een eigen bedrijf en zoek je iemand om de administratie voor je te doen? In dat geval kan je terecht bij administratie Uden. Wij kunnen namelijk veel voor je betekenen. In de eerste plaats kunnen wij de reguliere administratie voor je uit handen nemen, maar wij ondersteunen je ook graag bij andere onderwerpen die betrekking hebben op je onderneming. Denk daarbij aan hulp bij de bedrijfsfinanciering, vragen over juridische overeenkomsten, advies omtrent de btw, de uitvoering van een bedrijfsopvolging en ga zo maar verder.

 

In de eerste plaats kunnen wij dus de reguliere administratie voor je uit handen nemen. Daarbij kun je denken aan het inboeken van de administratie, maar uiteraard ook de btw-aangifte en de jaarrekening. Daarnaast hebben wij verschillende professionals die expertise hebben met de andere zaken. Denk daarbij het opstellen van arbeidscontracten, looncontroles, vragen bij juridische overeenkomsten en btw-controles. Dit zijn slechts enkele zaken. Op onze website vind je de verschillende topics en hoe wij je per topic kunnen ondersteunen en begeleiden.

Administratiekantoor Uden

We begrijpen goed dat je zoekt naar een administratiekantoor Uden met veel ervaring en communicatieve vaardigheden. Dit kunnen wij allebei bieden. We zijn inmiddels al meer dan 27 jaar actief en hebben in die periode veel ervaring opgedaan. De klant staat centraal en we zijn pas tevreden wanneer onze klanten ook tevreden zijn. Bij ons krijg je als klant altijd één vast aanspreekpunt. Tegelijkertijd hanteren wij korte lijntjes binnen ons bedrijf, zodat je snel geholpen kunt worden met een vraag. Voor meer informatie kun je vrijblijvend een afspraak maken via onze website. Wij bespreken graag de mogelijkheden.

 

Referentie:

Dhr. van de Geijn

Eigenaar

 

“De Kleijne & Janssen zorgt ervoor dat de administratie en jaarrekeningen van de holding op orde zijn. Ik vind het fijn dat zij dingen uit handen kunnen nemen, zodat ik er zelf niet meer mee bezig hoef te zijn. Daarnaast hebben alle medewerkers van De Kleijne & Janssen persoonlijk contact met de klanten en dat doen ze heel goed.”

 

Benieuwd naar meer referenties?

 

Bekijk onze referenties hier!

Staat uw vraag er niet tussen?

Waarmee kunnen wij u helpen?

    Neem contact op

    Stel uw vraag aan ons, wij helpen u graag

      Neem contact op
      Liever direct contact opnemen?