Administratiebureau Oss

Ben jij woonachtig in Oss of daar ergens in de buurt? In dat geval kun je bij de administratie Oss terecht voor verschillende zaken. Je hebt een onderneming en wilt een deugdelijke administratie voeren. In dat geval is het natuurlijk aan te raden om het aan een professional over te laten. Daarnaast kun je bij de administratie Oss bijvoorbeeld ook terecht voor btw-advies, fiscaal advies, opmaak tussentijdse jaarcijfers en overige vraagstukken zoals juridische en financiële vraagstukken.

 

Bij administratiebureau Oss kun je dus in de eerste plaats terecht voor de reguliere administratieve werkzaamheden. Denk daarbij aan het inboeken van de administratie, maar bijvoorbeeld ook de periodieke btw-aangifte en de jaarrekening. Tegelijkertijd kun je bij ons ook terecht voor ander advies. Wij hebben deskundige mensen aan het werk en die voorzien je graag van fiscaal advies, advies met betrekking tot de bedrijfsovernames, ondersteuning bij contracten en nog veel meer zaken. Je vindt een overzicht van onze expertise bij het kopje Topics op onze website.

Administratiekantoor Oss

Wij kunnen je dus helpen met veel verschillende werkzaamheden, maar wij kunnen alles ook deskundig uitleggen. Deskundigheid en transparantie zijn twee van onze kernwaardes. Onze klanten moeten tevreden zijn en daar doen wij ook alles voor. We hebben inmiddels meer dan 27 jaar ervaring en hebben in die periode al veel duurzame klantenrelaties opgebouwd. Bij ons heb je altijd één aanspreekpunt. Daar kun je terecht voor al je vragen of eventuele problemen. Binnen onze organisatie zijn de lijntjes ook kort, dus wij kunnen gemakkelijk voor jou aan de slag.

Referentie:

Dhr. van de Geijn

Eigenaar

 

“De Kleijne & Janssen zorgt ervoor dat de administratie en jaarrekeningen van de holding op orde zijn. Ik vind het fijn dat zij dingen uit handen kunnen nemen, zodat ik er zelf niet meer mee bezig hoef te zijn. Daarnaast hebben alle medewerkers van De Kleijne & Janssen persoonlijk contact met de klanten en dat doen ze heel goed.”

 

Benieuwd naar meer referenties?

 

Bekijk onze referenties hier!

Staat uw vraag er niet tussen?

Waarmee kunnen wij u helpen?

    Neem contact op

    Stel uw vraag aan ons, wij helpen u graag

      Neem contact op
      Liever direct contact opnemen?