NLInvesteert, onze partner bij financieringen!

U wilt een bedrijfsfinanciering tegen de beste voorwaarden. Wij combineren verschillende kapitaalsoorten tot de beste oplossing, bijvoorbeeld een financiering van uw huisbankier en financiering middels een achtergestelde geldlening.

 

Niet teveel betalen voor een financiering? Wij zijn een onafhankelijke partij. Dat betekent dat wij niet gebonden zijn aan bepaalde banken, maar vrij op de markt op zoek gaan naar de beste voorwaarden.

 

De Kleijne & Janssen is verbonden met NLInvesteert. NLInvesteert heeft haar eigen platform van investeerders en verzorgt landelijk financieringsaanvragen voor ondernemers. Middels ‘DKJ Corporate Finance’ verzorgen wij financieringsbegeleiding in de regio Noord-Oost Brabant.

 

Onze kracht:

 • We werken samen met alle partijen in de markt. – U wordt dus niet beperkt en kunt meerdere aanbiedingen opvragen.
 • We werken onafhankelijk – Wij treden geheel namens u op en hebben geen eigen belangen.
 • Lopen met u het traject door van A tot Z – Wij kennen de wegen en ontzorgen u graag.
 • Beheren geldstromen en administratie na financiering – ook nadat de financiering rond is verlenen wij onze diensten.
 • We hebben een groot netwerk van investeerders – wil de bank niet voor 100 % financieren? Onze investeerders vullen een bankfinanciering graag aan.
 • Cofinanciering mogelijk middels achtergestelde geldlening. – Een achtergestelde geldlening zorgt voor meer bestedingsruimte om andere lasten te voldoen.

 

U schakelt ons in. En dan?

 • Beoordeling van de aanvraag

  Onze financiële experts beoordelen de cijfers en het kredietrisico van uw onderneming. Zien wij mogelijkheden? Dan helpen wij uw businessplan of structurering van uw financiering aan te scherpen. Vervolgens gaan we financieringspartners, investeerders en banken benaderen om een passend voorstel te doen. De voorstellen worden met u besproken en bij acceptatie zorgen wij voor de afwikkeling.

 • Hoe werkt het?

  Wij combineren verschillende financieringsvormen. Onder andere door gelden aan te trekken via investeerders, crowdfunders, banken en kredietunies. De investering kan gedaan worden in de vorm van een (achtergestelde) geldlening met een passende risico-rendement-verhouding.

 • Wat zijn de kosten?

  We werken via een tarievenoverzicht. Dit overzicht kan u kosteloos bij ons opvragen. Onze kosten en werkwijze leggen we graag uit tijdens een kennismakingsgesprek.

 • Is projectfinanciering mogelijk?

  Jazeker, denk bijvoorbeeld aan financiering van bouwprojecten. Hierbij kan sprake zijn van een korte financiering, bijvoorbeeld voor 6 maanden of een jaar. Per oplevering en verkoop lost u de financiering af.

 • Hoe wordt de rente bepaald bij een geldlening?

  Het rentepercentage wordt bepaald op basis van de kredietwaardigheid. We hebben diverse risicoklassen, waarbij een financiering verleend kan worden tegen een rente welke afhankelijk is van het risicoprofiel. We leggen de mogelijkheden graag aan u uit tijdens een vrijblijvende kennismaking.

Staat uw vraag er niet tussen?

Waarmee kunnen wij u helpen?

  Neem contact op

  Gerelateerde artikelen

  Stel uw vraag aan ons, wij helpen u graag

   Neem contact op
   Liever direct contact opnemen?