Wat kunnen wij voor u betekenen?

De Kleijne & Janssen Uden, voor al uw accountancy vraagstukken

Als full service adviseur bouwen wij graag samen met u aan een partnerschap, waarbij één vaste en passende contactpersoon aan u wordt gekoppeld. Dit betekent dat deze contactpersoon volledig op de hoogte is van uw situatie en de verantwoordelijkheid neemt om elke vraag bij de juiste specialist binnen ons team voor te leggen. Wij streven tevens naar persoonlijk contact. Dit is mogelijk doordat wij uw accountancy vraagstukken regionaal behandelen vanuit ons kantoor in Uden. Bovendien staat transparantie en kwaliteit hoog in het vaandel. Hierdoor weet u waar u aan toe bent.

Jaarrekening

De jaarrekening is het jaarlijkse, financiële eindverslag van uw bedrijf. Hierin komt naar voren wat het bedrijf in het verstreken boekjaar in grote lijnen heeft gedaan. De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op beiden. U kunt ons hierbij naar wens inzetten door ons de volledige jaarrekening te laten verzorgen of door u te laten adviseren bij het opstellen hiervan.

Administratie

Het opstellen van uw jaarrekening is onderdeel van de administratie. Ook de administratie kunt u volledig aan ons uitbesteden of juist zelf verwerken met uw eigen pakket. Wanneer u de administratie zelf wenst te verwerken, kunt u ervoor kiezen om in de Cloud werken. Op deze manier kunnen wij u altijd bijstaan wanneer u vragen heeft.

Alles onder één dak

Naast het opstellen van jaarrekeningen en andere administratieve werkzaamheden, verlenen wij alle diensten rondom zakelijk advies. Op deze manier kunnen wij u optimaal bedienen met een compleet pakket. Nieuwsgierig? Hieronder vindt u alle thema's waarbij wij u van dienst kunnen zijn.

 • Financiële planning

  Wij helpen u graag bij de opmaak van de financiële planning. Deze planning helpt u bij uw juridische en fiscale zaken voor de overgang en instandhouding van uw vermogen.

  Lees meer
 • Financiering

  Om een financiering voor uw onderneming te krijgen is het van belang dat de bank voldoende vertrouwen heeft. Wij ondersteunen u hierbij door een deugdelijke rapportage op te stellen en een bekwaam gesprek te voeren.

  Lees meer
 • Salarissen en personeel

  Wij kunnen de volledige salarisadministratie van u overnemen of u ondersteunen waar nodig. Op deze manier kunt u onze ondersteuning naar wens inzetten.

  Lees meer
 • Echtscheiding

  Tijdens een echtscheiding komt er veel op u af, vooral als er een onderneming in bezit is. Om deze ingrijpende gebeurtenis zo soepel mogelijk te laten verlopen, kunt ons inzetten als adviseur of bemiddelaar.

  Lees meer
 • Belastingadvies

  In een veranderende belastingwereld zijn onze belastingspecialisten elke dag met de fiscale wet- en regelgeving bezig. Hierdoor hebben wij alle recente kennis in huis om u goed te kunnen adviseren over uw persoonlijke belastingsituatie.

  Lees meer
 • Bedrijfsovernames

  Er zijn verschillende manieren om een bedrijf over te nemen. Afhankelijk van de situatie en uw wensen, kunnen wij een passend plan met strategie voor u opstellen.

  Lees meer
 • Juridisch advies

  Een samenwerking berust op vertrouwen. Mocht het toch niet lopen zoals verwacht, zijn goede afspraken wel zo belangrijk.

  Lees meer
 • Mediation

  Wanneer u in een conflict terecht bent gekomen, is het soms niet mogelijk om samen een oplossing te vinden. Wij helpen graag bij het zoeken naar de juist oplossing door een onafhankelijke mediator in te zetten.

  Lees meer
 • Nalatenschap

  Welke wensen heeft u omtrent uw nalatenschap? Niet leuk om hier al over na te denken, wel zo fijn als het goed geregeld is.

  Lees meer

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

  Neem contact op
  Liever direct contact opnemen?