Onze geschiedenis

De Kleijne & Janssen is opgericht door Jan de Kleijne en Iny de Kleijne – Janssen in maart 1995.

De begin tijd en verhuizingen

Het kantoor is gestart in Veghel, al snel werd de eerste werkneemster Sandra aangenomen (en Sandra is nog steeds bij ons werkzaam). Binnen Veghel zijn we na een paar jaar verhuisd naar het Spoorven. Na 15 jaar werd het kantoor in Veghel te klein en zijn we verhuisd naar onze huidige locatie in Uden. Inmiddels hebben we een groot team en groeien we nog steeds.

Achtergrond Jan en Iny

Jan de Kleijne komt uit de bankwereld. Hij was bedrijfsadviseur bij de Amro bank en werd daar uiteindelijk kantoordirecteur in provincie Zeeland. Vanaf 1989 was Jan werkzaam als kredietadviseur bij Rabobank Nederland te Eindhoven en gaf hij landelijke ondersteuning aan lokale Rabobanken bij de analyse en uitwerking van complexe financieringsaanvragen.

Ook begeleidde Jan op landelijk niveau de financieringsaanvragen bij overnames, MBO’s en MBI’s.

Iny de Kleijne is van oorsprong lerares en heeft de interne organisatie van De Kleijne & Janssen onder haar hoede genomen. Momenteel is Iny ook werkzaam als kindercoach bij ons en begeleidt ze kinderen van ouders in echtscheiding.

Het ondernemen zit Jan en Iny in het bloed. Meedenken met de klant over het financiële plaatje was voor Jan een hobby, waarvan hij vanaf 1995 ook zijn werk maakte. Vanaf 1995 begeleidt Jan ondernemers bij hun financiële- en fiscale vraagstukken.

Omdat klanten ook hun verdere administratie wensten onder te brengen, groeide het kantoor al snel uit tot een belastingadvieskantoor.

Groei

In de jaren die volgden, groeide het team. Belastingadviseurs en administratieconsulenten begeleiden ondernemers bij de financiële zaken, onze salarisadministrateurs en personeelsadviseurs begeleiden ondernemers bij personeelszaken en salarisadministratie en onze fiscalisten en juristen staan voor onze klanten met advies paraat. Ook hebben we in het verleden enkele belastingadvieskantoren overgenomen waardoor de klantenkring groeide en we nieuwe collega’s kregen.

Van zakelijk tot privé advies

Onze core dienstverlening is zakelijk breed advies, als vertrouwenspersonen werden wij ook om advies gevraagd wanneer een klantrelatie in echtscheiding lag. Door de jaren heen hebben wij ondernemers en hun partners in deze moeilijke tijden begeleid. Vanaf 2014 communiceren wij deze dienstverlening ook expliciet naar de buitenwereld.

Al langere tijd adviseren wij onze vaste klantenbestand ook in vermogensplanning tijdens het leven en na overlijden. Ook deze dienstverlening bieden wij sinds 2014 actief aan via onze website. Hierbij past ook advisering en mediation bij de afwikkeling van nalatenschappen.

Vanaf 2014 adviseren en begeleiden wij niet alleen meer onze ‘eigen’ klanten in privé kwesties bij huwelijk, financiële planning en nalatenschappen, maar kunnen nieuwe klanten ook bij ons terecht voor goed en kundig advies. Ook maken nieuwe klanten veelvuldig gebruik van bemiddeling via mediation.

Cirkel rond

Jan, met zijn achtergrond van bankier, pakt in 2016 het beoordelen en regisseren van financieringen weer op. De laatste jaren is de bankwereld veranderd, ondernemers stappen niet alleen meer naar de bank voor een financiering maar er zijn meer partijen in de markt. Jan is daarom aangesloten als regiodirecteur voor de regio Oost-Brabant bij NLInvesteert.

NLInvesteert begeleidt ondernemers met hun financieringsaanvraag richting banken en andere financiers. NLInvesteert biedt daarnaast financiering aan middels haar eigen investeringsplatform. Dit netwerk zorgt er extra voor dat ons kantoor je de beste voorwaarden kan bieden bij financieringsbegeleiding.

Hedendaags

Vandaag de dag kunnen wij met eerlijkheid zeggen dat wij de ondernemer op zakelijk en privé vlak volledig kunnen adviseren. We hebben een enthousiast en vast team dat haar energie haalt uit het proactief adviseren en meegeniet met de successen van onze relaties. Zo staan onze specialisten voor je klaar bij zakelijke aangelegenheden, maar ook in privé zaken, bij leuke ontwikkelingen maar ook bij mindere tijden.

Onze visie en doelstelling is dat wij verder groeien zodat we met veel plezier onze klanten kunnen blijven voorzien van goed en betrokken advies. Groei je met ons mee?