Disclaimer

De Kleijne & Janssen heeft met de grootst mogelijke zorg deze website samengesteld, doch, De Kleijne & Janssen aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde. Ondanks constante zorg en aandacht voor onze website, is het niet uitgesloten dat informatie op enig moment, door ontwikkelingen of gewijzigde inzichten, moeten worden herzien of aangevuld worden. Van tevoren dient dus deskundig advies gevraagd te worden. De Kleijne & Janssen is ook niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/of websites waarnaar verwezen wordt. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op de intellectuele eigendomsrechten van De Kleijne & Janssen. Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan ons te worden verzocht.

Alle informatie op deze website valt onder het auteursrecht van De Kleijne & Janssen. Ten aanzien van alle informatie en/of andere auteursrechtelijk beschermde werken op de website behoud De Kleijne & Janssen uitdrukkelijk haar auteursrechten. Voor het gebruik van deze auteursrechten heeft u voorafgaande schriftelijke toestemming nodig.

Contact

Meer weten over onze dienstverlening?

Bel ons op: 0413 – 34 18 57 voor een vrijblijvende afspraak of laat uw gegevens achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Een moment geduld aub.
 

De eerste drie maanden vrijblijvend kennismaken voor starters!

Vraag naar de voorwaarden!

Of ons kantoor bij uw bedrijf past kunt u vaak pas na enige tijd vaststellen en daarom bieden wij een kennismakingsperiode aan voor startende ondernemers van drie maanden waarbij wij vrijblijvend uw bedrijfsadministratie uit handen nemen en voor u inboeken. Na deze drie maanden kunt u dan beslissen of u voor langere tijd met ons in zee wilt gaan. Neem voor meer informatie over onze dienstverlening contact met ons op of vraag een offerte aan via onze formulieren.

Op zoek naar een nieuwe adviseur?

Maak gebruik van onze overstapservice!

De Kleijne en Janssen staat voor betrokkenheid en kwaliteit en helpt u graag bij alle zaken rond de financiën van uw bedrijf. Als u overstapt naar een andere adviseur geeft dit altijd een hoop financiële rompslomp. Met onze overstapservice nemen we u alle zorgen uit handen, zodat u zich weer  kunt richten op het doen waar u het beste in bent. Ondernemen. Neem contact met ons op en vraag naar de voorwaarden.