Vacature salarisadministrateur

Wij zijn op zoek naar een salarisadministrateur!
Zowel naar een junior als een medior/senior salarisadministrateur.

Als salarisadministrateur heb jij een verzorgende, actieve en adviserende rol. Hierdoor heb je veel afwisseling in jouw werkzaamheden. Jij bent het aanspreekpunt voor onze klanten als het gaat om hun salaris-/ loonadministratie en alles wat daarbij komt kijken, zo ben jij o.a. bezig met vragen over cao’s en arbeidscontracten. Ook heb jij contact met andere partijen zoals Salariszaken, de Belastingdienst, pensioenuitvoerders en het UWV. Samen met jouw collega voer jij jouw werkzaamheden uit en je hebt ondersteuning van onze juridische afdeling. Het pakket waarin we werken is: Nmbrs.

Zo kan een werkdag eruit zien:

Na het beantwoorden van binnengekomen mailtjes ga je aan de slag met de urenregistratie van een klant. Daarna maak je een arbeidscontract op en verwerk jij ziekmeldingen. Vervolgens start jij met de verwerking van salarisgegevens. In de middag belt een klant jou omdat hij direct een salarisberekening nodig heeft voor een sollicitant en stelt wat aanvullende vragen over de salarissen. Voor een collega kijk je na of de aansluiting tussen de salarisadministratie en de financiële administratie klopt. Kortom aan variatie geen gebrek.

Je hebt een proactieve houding, zoals;

  • Je constateert dat het arbeidscontract van X verloopt en belt jouw klant en vraagt of jouw klant het arbeidscontract wil verlengen of wil opzeggen, zodat jij dit in orde kan maken.
  • Je bent op de hoogte van het ziekteverzuim binnen de onderneming van jouw klant. Je belt jouw klant na bijna een jaar op en vraagt of jij kan helpen met het opmaken van de eerstejaarsevaluatie voor het ziekteverzuim.
  • Je weet dat een klant problemen heeft met een werknemer en belt hem op of je wat voor hem kan betekenen en houdt de vinger aan de pols.

Dit ben jij:

–             Je kunt zelfstandig de salarissen verwerken op basis van verschillende cao’s;

–             Vindt het leuk om vragen van de klant te beantwoorden en te adviseren;

–             Vindt gevarieerd werk leuk;

–             Bent nauwkeurig;

–             Hebt geen moeite met bellen met bijvoorbeeld de pensioenuitvoerder of het UWV;

–             Met meerdere cao’s gewerkt is een pre;

–             Bent klant- en servicegericht;

–             Gaat probleemoplossend te werk;

–             Je hebt een afgeronde praktijkdiploma Loonadministratie;

–             Ervaring met Nmbrs is een pre;

–             Voldoende relevante werkervaring om zelfstandig te werken;

–             Woonachtig in omgeving Uden.

Omvang:

24 – 28 uur (uren in overleg)

Flexibele werktijden zijn mogelijk, (deels) thuiswerken behoort ook tot de mogelijkheden

Salaris:

Je ontvangt een goed salaris tussen €3.000 – €4.500,- bruto per maand op basis van 40 uur per week en op basis van ervaring.

Vakantiedagen:

30 dagen bij een fulltime dienstverband

Pensioen:

Pensioenopbouw

Start werkzaamheden:

In overleg

Wie zijn wij?

De Kleijne & Janssen is een fullservice accountantskantoor met klanten in het MKB uit verschillende branches. We focussen ons op het pro actief adviseren en het ontzorgen van de klant. Wij hebben een vaste klantenkring en een vast team van collega’s. Momenteel zijn we werkzaam met een team dat bestaat uit 23 collega’s. Bij ons is geen sprake van hiërarchie en geldt er een opgewekte en informele omgang tussen collega’s. Ook wordt er geregeld iets leuks georganiseerd.

 

Ben jij de senior salarisadministrateur die we zoeken? Laat dan je interesse blijken door je cv te mailen naar vacature@dekleijne-janssen.nl of neem telefonisch contact met Jan de Kleijne op via 06-21857207.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.