Hulp bij scheiding ondernemer?

Scheiding ondernemer? Een scheiding is een emotioneel en ingrijpend moment in uw leven. Een heftige tijd waarin er veel vragen op u afkomen; zeker als er ook een onderneming in het spel is. Dat maakt de scheiding alleen maar complexer op financieel gebied. Dan is het fijn om te weten dat u kunt terugvallen op een deskundige en betrokken gesprekspartner en adviseur. De Kleijne & Janssen helpt u om alle zaken rondom uw echtscheiding goed te regelen en toe te werken naar een echtscheidingsconvenant dat het leven van uw en uw ex-partner opnieuw vormgeeft. De problemen van een scheiding beginnen vaak pas nadat het proces is afgerond. Daarom is het heel belangrijk heldere afspraken te maken voor de toekomst zodat u later niet alsnog voor de rechter moet verschijnen.

Scheiding ondernemer? Advocaat of mediator?scheiding ondernemer

U kunt bij ons terecht voor deskundig advies, maar ook voor scheidingsmediation. Want hoe lastig het soms ook is om de echtscheiding goed te regelen, het is belangrijk om er samen uit te komen. Zeker als u samen kinderen hebt. Goed om te weten: als u ons inschakelt voor mediation, werken wij voor u beiden en zijn wij een neutrale partij. Kiest u voor advies? Dan werken wij voor een van de partners.
Tevens kunnen wij een second opinion uitbrengen.

RFEA

Wij zijn lid van de RFEA, het Register voor Financieel Echtscheidingsadvies. Hét keurmerk voor adviseurs bij echtscheiding. Onze RFEA-adviseur is gespecialiseerd in advies aan ondernemers in echtscheiding. Een onderneming maakt een echtscheiding vaak complex. Een goede adviseur is daarom noodzakelijk. Het is voor u echter moeilijk om de kwaliteit van een adviseur vooraf te bepalen. Hierdoor is de RFEA opgericht, het RFEA is het keurmerk voor gediplomeerd adviseurs.

Hiervoor kunt u bij ons terecht:

  • scheidingsmediation: in goed overleg tot goede afspraken komen.
  • Opstellen van een gedegen en duurzaam ouderschapsplan.
  • Berekening van de kinderalimentatie.
  • Berekening van de partneralimentatie.
  • Verdeling van het vermogen.
  • Echtscheiding & onderneming: alle zaken rond de onderneming.
  • Echtscheiding & pensioen.
  • Opstellen echtscheidingsconvenant.

De Kleijne & Janssen is specialist in echtscheidingsadvies en –mediation. Kijk voor uitgebreide informatie op onze website over echtscheiding.

Contact

Meer weten over onze dienstverlening?

Bel ons op: 0413 – 34 18 57 voor een vrijblijvende afspraak of laat uw gegevens achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Een moment geduld aub.
 

De eerste drie maanden vrijblijvend kennismaken voor starters!

Vraag naar de voorwaarden!

Of ons kantoor bij uw bedrijf past kunt u vaak pas na enige tijd vaststellen en daarom bieden wij een kennismakingsperiode aan voor startende ondernemers van drie maanden waarbij wij vrijblijvend uw bedrijfsadministratie uit handen nemen en voor u inboeken. Na deze drie maanden kunt u dan beslissen of u voor langere tijd met ons in zee wilt gaan. Neem voor meer informatie over onze dienstverlening contact met ons op of vraag een offerte aan via onze formulieren.

Op zoek naar een nieuwe adviseur?

Maak gebruik van onze overstapservice!

De Kleijne en Janssen staat voor betrokkenheid en kwaliteit en helpt u graag bij alle zaken rond de financiën van uw bedrijf. Als u overstapt naar een andere adviseur geeft dit altijd een hoop financiële rompslomp. Met onze overstapservice nemen we u alle zorgen uit handen, zodat u zich weer  kunt richten op het doen waar u het beste in bent. Ondernemen. Neem contact met ons op en vraag naar de voorwaarden.