Salarisadministratie uitbesteden? Wij staan voor u klaar.

Het arbeidsrecht verandert continu. Wij zijn op de hoogte van de veranderingen in de arbeidswet en wijzen u hierop. Zo voorkomt u onnodige problemen met uw personeel. Wij verzorgen voor u de salarisadministratie, adviseren bij arbeidsrechtelijke vraagstukken en staan u bij in conflicten met uw personeel. Zo blijft u op de hoogte van bijvoorbeeld de regels voor flexwerkers en de regels over het ontslagrecht.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij ontzorgen u volledig en nemen de salarisadministratie uit uw handen. Dit houdt in dat wij de loonstroken voor uw organisatie maken. Betalingen kunnen klaarzetten voor u, verzorging van de loonaangifte, ondersteuning bij subsidies. Maar we kunnen ook arbeidscontracten opstellen en herinneren u eraan als deze verlengd of opgezegd dient te worden.  salarisadministratieOok ondersteunen wij u bij zaken omtrent vakantiedagen en ziekteverzuim. Wanneer u een werknemer moet laten gaan kunnen wij u ook adviseren in de te volgen procedures en kunnen wij u wijzen op de valkuilen die u daarbij tegen kunt komen.

Werkzaamheden die wij voor u verrichten zijn:

 • Loonstroken, jaaropgaven, administratieve afwikkeling;
 • Aanleveren van salarisstroken;
 • Klaarzetten van SEPA bestanden;
 • Loonheffingen;
 • Werkkostenregeling
 • Ondersteuning bij subsidies
 • Opstellen arbeidscontracten;
 • Ondersteuning en advies bij arbeidsrechtelijke vraagstukken (denk aan ziekte, vakantie, overig verlof, pensioen, aannemen en ontslag van werknemers);
 • Bijhouden personeelsdossiers;
 • beantwoording vragen over cao en de wet;
 • Informeren over rechten en plichten;
 • opstellen vaststellingsovereenkomst;
 • juridische begeleiding bij conflict of ontslag.

Arbeidsovereenkomsten:

Het arbeidsrecht bestaat uit veel verschillende regels, denk aan de aanzegplicht, de proeftijd, tijdelijke contracten en het concurrentiebeding. Er gelden andere afspraken voor contracten korter dan 6 maanden dan voor langere contracten. Naast het verzorgen van de salarisadministratie informeren wij u ook en stellen voor u arbeidsovereenkomsten op die juridisch juist zijn. Zie voor meer informatie over advies, juridisch advies.

Wilt u direct een indicatie van de kosten wanneer wij uw salarisadministratie verzorgen? Vul dan ons offerteformulier in. Andere offertes opvragen, zoals bijvoorbeeld voor uw bedrijfsadministratie? Kijk dan hier.

Contact

Meer weten over onze dienstverlening?

Bel ons op: 0413 – 34 18 57 voor een vrijblijvende afspraak of laat uw gegevens achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Een moment geduld aub.

direct naar offerte salarisadministratie

 

De eerste drie maanden vrijblijvend kennismaken voor starters!

Vraag naar de voorwaarden!

Of ons kantoor bij uw bedrijf past kunt u vaak pas na enige tijd vaststellen en daarom bieden wij een kennismakingsperiode aan voor startende ondernemers van drie maanden waarbij wij vrijblijvend uw bedrijfsadministratie uit handen nemen en voor u inboeken. Na deze drie maanden kunt u dan beslissen of u voor langere tijd met ons in zee wilt gaan. Neem voor meer informatie over onze dienstverlening contact met ons op of vraag een offerte aan via onze formulieren.

Op zoek naar een nieuwe adviseur?

Maak gebruik van onze overstapservice!

De Kleijne en Janssen staat voor betrokkenheid en kwaliteit en helpt u graag bij alle zaken rond de financiën van uw bedrijf. Als u overstapt naar een andere adviseur geeft dit altijd een hoop financiële rompslomp. Met onze overstapservice nemen we u alle zorgen uit handen, zodat u zich weer  kunt richten op het doen waar u het beste in bent. Ondernemen. Neem contact met ons op en vraag naar de voorwaarden.