Offerte salarisadministratie aanvragen

salarisadministratie offerte aanvragen Uw salarisadministratie uitbesteden? Vraag een offerte aan bij De Kleijne en Janssen!

U kunt hier geheel vrijblijvend en kosteloos een offerte opvragen voor uw salarisadministratie. U kunt onderstaande vragenlijst invullen en wij nemen  zo spoedig mogelijk contact met u op. Indien u meerdere B.V.’s heeft, graag een offerte aanvragen per B.V.

Weten wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan hier meer over salarisadministratie bij De Kleijne en Janssen!

Waarom uw salarisadministratie uitbesteden?

Ondernemers zijn verplicht om een salarisadministratie bij te houden. U kunt dit zelf doen, maar deze administratie kunt u ook uitbesteden. Als administratiekantoor kunnen we veel werk uit handen nemen en zorgen wij voor al het papierwerk. De Kleijne en Janssen verzorgt bijvoorbeeld uw loonadministratie, jaaropgaven en loonbelastingaangifte. Waarom zou u uw salarisadministratie uit moeten besteden?

  • Bespaar tijd: als administratiekantoor regelen wij al het papierwerk zodat u meer tijd over hebt voor andere dingen.
  • Professionele kennis: loonadministratie vergt specialistische kennis. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
  • Behaal prijsvoordeel: de kosten voor het uitbesteden van uw salarisadministratie vallen vaak mee. Wanneer u ervoor kiest om het zelf te doen, kost dit u tijd (en wellicht een investering in kennis). Benieuwd wat de kosten voor het uitbesteden van uw salaris- of loonadministratie zijn? Vraag dan nu een offerte aan!

Graag onderstaande gegevens zo volledig mogelijk invullen om u van een passende offerte te voorzien.

1. Uw gegevens
2. Rechtsvorm
Indien uw onderneming een andere rechtsvorm heeft, neem contact met ons op. Voor andere rechtsvormen wordt maatwerk geleverd. We maken graag een afspraak met u.
3. Personeel
4. Bevestigen
Een moment geduld aub.