Flexwerkers

Vanaf 2015 is er weer het een en ander veranderen in arbeidsland. Zo krijgen werknemers sneller een vast contract, voorheen werd een tijdelijk contract na 3 jaar omgezet in een vast contract. Dit is verkort naar 2 jaar. Daarnaast werd een tijdelijk contract als opeenvolgend gezien wanneer er een tussenpoos bestond van minder dan 3 maanden. Dit is nu 6 maanden of minder. Op dergelijke veranderingen wordt u door ons gewezen. Het moet niet zo zijn dat u ineens voor verrassingen komt te staan.

Ook wil de overheid de flexwerker beter beschermen door geen proeftijd meer op te nemen bij een tijdelijk contract van 6 maanden of minder. Ook mag er in beginsel geen concurrentiebeding staan in een tijdelijk contract. Daarnaast dient de werkgever bij een tijdelijk contract van 6 maanden of langer uiterlijk 1 maand voor het einde van het contract de werknemer mededelen of de overeenkomst wordt voortgezet. Bij het aannemen van nieuwe werknemers wordt u hierop gewezen. Indien wij voor u arbeidsovereenkomsten opstellen, zijn deze conform de huidige wetgeving. Zie voor meer informatie.

Contact

Meer weten over onze dienstverlening?

Bel ons op: 0413 – 34 18 57 voor een vrijblijvende afspraak of laat uw gegevens achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Een moment geduld aub.
 

De eerste drie maanden vrijblijvend kennismaken voor starters!

Vraag naar de voorwaarden!

Of ons kantoor bij uw bedrijf past kunt u vaak pas na enige tijd vaststellen en daarom bieden wij een kennismakingsperiode aan voor startende ondernemers van drie maanden waarbij wij vrijblijvend uw bedrijfsadministratie uit handen nemen en voor u inboeken. Na deze drie maanden kunt u dan beslissen of u voor langere tijd met ons in zee wilt gaan. Neem voor meer informatie over onze dienstverlening contact met ons op of vraag een offerte aan via onze formulieren.

Op zoek naar een nieuwe adviseur?

Maak gebruik van onze overstapservice!

De Kleijne en Janssen staat voor betrokkenheid en kwaliteit en helpt u graag bij alle zaken rond de financiën van uw bedrijf. Als u overstapt naar een andere adviseur geeft dit altijd een hoop financiële rompslomp. Met onze overstapservice nemen we u alle zorgen uit handen, zodat u zich weer  kunt richten op het doen waar u het beste in bent. Ondernemen. Neem contact met ons op en vraag naar de voorwaarden.