Bedrijfsfinanciering voor ondernemers

Samen met NLInvesteert maken we financiering bereikbaar voor ondernemers bij De Kleijne & Janssen. Door verschillende kapitaalvormen te combineren wordt een passende oplossing geboden voor uw probleem. Daarbij zorgen we dat u als ondernemer volledig ontzorgd wordt. Met de juiste bedrijfsfinanciering kunt u weer plannen maken voor de toekomst van uw bedrijf!

Laat uw bedrijf groeien met bedrijfsfinanciering

Als ondernemer wilt u uw bedrijf laten groeien. Heeft u hiervoor niet de juiste financiële middelen? Dan kan een financiering de oplossing zijn.

Als ondernemer hulp nodig bij de financiering van uw ideeën? De Kleijne & Janssen staat voor u klaar!

Samen met NLInvesteert maken we bij De Kleijne & Janssen financiering mogelijk voor ondernemers. Wij zijn ervan overtuigd dat cofinanciering daarvoor de beste optie is.

Bij cofinanciering worden gelden aangetrokken vanuit regionale, sociale netwerken rondom u en uw onderneming. Daarnaast gebruiken we ons eigen bestand met lokale investeerders. De bijdrage van investeerder wordt uiteindelijk gecombineerd met de financiering door banken, regionale overheden, kredietunies en crowdfunders.

Hoe werkt de investering bij bedrijfsfinanciering?

Wanneer de financiering compleet is wordt de uiteindelijke investering gedaan in de vorm van een lening en een passende risico-rendementverhouding.

Ik wil een financiering aanvragen voor mijn bedrijf

Wij helpen u graag met uw bedrijfsfinanciering! Neem contact met ons op via het formulier op deze pagina. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met u op en zorgen voor een financiering die bij u als ondernemer past.

Wat gebeurt er na mijn financieringsaanvraag?

Zodra u contact met ons hebt opgenomen, plannen we een afspraak in om uw situatie te bekijken. We kijken daarna niet alleen naar uw bedrijf en u als ondernemers…ook uw cijfers worden uitgebreid beoordeeld door financiële experts. Zij checken onder andere de:

  • Solvabiliteit
  • Liquiditeit
  • Rentabiliteit

Op deze manier kan een overwogen beoordeling opgesteld worden van het kredietrisico. We bespreken de uitkomsten van dit onderzoek met u. Het kan zijn dat er voldoende vertrouwen is in de onderneming of het plan, maar dat de financieringsaanvraag nog niet goed genoeg is. Wij helpen u in dat geval om uw businessplan of financieringsaanvraag te verbeteren. Op die manier kan de financieringsaanvraag vrijwel altijd doorgaan. Zodra uw financieringsaanvraag is geaccepteerd start de volgende fase: het benaderen van de juiste financieringspartners en investeerders.

Wat gebeurt er na de publicatie van mijn financieringsaanvraag?

Nadat uw financieringsaanvraag is geaccepteerd, wordt deze gepubliceerd op het platform van NLInvesteert. Daarna krijgen investeerders negentig dagen de tijd op te investeren. Wordt het doelbedrag binnen de negentig dagen gehaald, dan wordt het geldbedrag aan uw doorgestort. Het geleende bedrag moet u (inclusief rente) in een termen van 6 tot maximaal 60 maanden terugbetalen.

Meer lezen over bedrijfsfinanciering:

Contact

Meer weten over onze bedrijfsfinanciering voor ondernemers?

Bel ons op: 0413 – 34 18 57 voor een vrijblijvende afspraak of laat uw gegevens achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Een moment geduld aub.
 

De eerste drie maanden vrijblijvend kennismaken voor starters!

Vraag naar de voorwaarden!

Of ons kantoor bij uw bedrijf past kunt u vaak pas na enige tijd vaststellen en daarom bieden wij een kennismakingsperiode aan voor startende ondernemers van drie maanden waarbij wij vrijblijvend uw bedrijfsadministratie uit handen nemen en voor u inboeken. Na deze drie maanden kunt u dan beslissen of u voor langere tijd met ons in zee wilt gaan. Neem voor meer informatie over onze dienstverlening contact met ons op of vraag een offerte aan via onze formulieren.

Op zoek naar een nieuwe adviseur?

Maak gebruik van onze overstapservice!

De Kleijne en Janssen staat voor betrokkenheid en kwaliteit en helpt u graag bij alle zaken rond de financiën van uw bedrijf. Als u overstapt naar een andere adviseur geeft dit altijd een hoop financiële rompslomp. Met onze overstapservice nemen we u alle zorgen uit handen, zodat u zich weer  kunt richten op het doen waar u het beste in bent. Ondernemen. Neem contact met ons op en vraag naar de voorwaarden.