Uw financieel adviseur

Financiële planning is de taak van een financieel adviseur, het inzichtelijk maken van uw persoonlijke financiële situatie, van u als ondernemer, maar ook van u als partner van de ondernemer. Als uw persoonlijk financieel adviseur maken wij voor u inzichtelijk wat u van de toekomst mag verwachten, maar ook wat de gevolgen zijn voor uw inkomen bij een onverwachte gebeurtenis.

U als ondernemer en als partner van de ondernemer

Voor u als ondernemer is het belangrijk om te weten hoe u er financieel voorstaat. De Kleijne en Janssen houdt u als financieel adviseur op de hoogte van de winstgevendheid van uw onderneming en kijkt naar uw persoonlijke situatie bij een onverwachte gebeurtenis. Denk hierbij aan arbeidsongeschiktheid, overlijden, echtscheiding. Maar niet alleen in het geval van een onverwachte gebeurtenis dient u uw financiële positie te kennen, maar ook bij vraagstukken als: Wanneer kan ik stoppen met mijn onderneming? Hoe ziet mijn vermogenspositie eruit? Hoeveel jaren kan ik overbruggen zonder aan mijn pensioenpotjefinancieel adviseur te komen? Of überhaupt hoe zit het met mijn pensioen? Wat zijn de gevolgen van de jongste wetswijzingen voor de directeur grootaandeelhouder die een pensioen opgebouwd heeft in eigen beheer?

Andere vraagstukken spelen bij ondernemers eveneens een rol zoals, hoeveel jaren dien ik nog te werken, om voldoende vermogen te hebben opgebouwd. En wat is de waarde van mijn onderneming?

Huwelijkse voorwaarden

Ook spelen huwelijksvermogensrechtelijke aspecten een belangrijke rol. Hoe bent u gehuwd en wat voor gevolgen hebben de huwelijkse voorwaarden in geval van een onverwachts overlijden of in geval van een echtscheiding. Veel ondernemers staan hier niet bij stil. Onvoldoende kennis hebben van je huwelijkse voorwaarden en onvoldoende kennis hebben van de gevolgen voor je persoonlijke financiële positie, hebben al bij veel ondernemers en met name ook partners van ondernemers tot onaangename verassingen geleid.

Het financieel plan

Met een weldoordacht financieel plan van een financieel adviseur krijgt u inzicht in uw financiële positie. Al uw wensen en behoeften zijn hierin verwerkt, zoals bijvoorbeeld: de mogelijke ontwikkeling van uw eigen vermogen, de risico’s die nu aanwezig zijn en hoe om te gaan met deze risico’s. Met een financieel plan bent u op de hoogte en bent u bewust van de mogelijkheden en de onmogelijkheden. U kunt aan de hand van dit plan beslissingen nemen om bepaalde risico’s te verkleinen of bewust bepaalde risico’s te accepteren.

Laat u hierbij goed informeren hoe uw financiële situatie eruitziet en wacht niet totdat u denkt met pensioen te kunnen, of erger onaangenaam financieel  verrast te worden door een negatieve gebeurtenis. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact

Meer weten over onze dienstverlening?

Bel ons op: 0413 – 34 18 57 voor een vrijblijvende afspraak of laat uw gegevens achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Een moment geduld aub.
 

De eerste drie maanden vrijblijvend kennismaken voor starters!

Vraag naar de voorwaarden!

Of ons kantoor bij uw bedrijf past kunt u vaak pas na enige tijd vaststellen en daarom bieden wij een kennismakingsperiode aan voor startende ondernemers van drie maanden waarbij wij vrijblijvend uw bedrijfsadministratie uit handen nemen en voor u inboeken. Na deze drie maanden kunt u dan beslissen of u voor langere tijd met ons in zee wilt gaan. Neem voor meer informatie over onze dienstverlening contact met ons op of vraag een offerte aan via onze formulieren.

Op zoek naar een nieuwe adviseur?

Maak gebruik van onze overstapservice!

De Kleijne en Janssen staat voor betrokkenheid en kwaliteit en helpt u graag bij alle zaken rond de financiën van uw bedrijf. Als u overstapt naar een andere adviseur geeft dit altijd een hoop financiële rompslomp. Met onze overstapservice nemen we u alle zorgen uit handen, zodat u zich weer  kunt richten op het doen waar u het beste in bent. Ondernemen. Neem contact met ons op en vraag naar de voorwaarden.