Op zoek naar een financieel adviseur in Meierijstad?

Een financieel adviseur kan u helpen bij het maken van een gedegen financiële planning, het inzichtelijk maken van uw persoonlijke financiële situatie, het inzichtelijk maken van uw financiële situatie als ondernemer. Financiële vraagstukken zijn vaak complex. Maakt u een verkeerde beslissing? Dan kan u dat duur komen te staan. Een financieel adviseur kan u helpen bij het maken van de juiste keuzes.  

Bent u niet thuis in ingewikkelde financiële producten? Vindt u het als ondernemer lastig om erachter te komen hoe u er financieel nou precies voorstaat? Vraag dan een financieel adviseur om hulp.

De Kleijne & Janssen heeft financiële adviseurs die ondernemers in en rondom Meierijstad voorzien van deskundig advies. Als uw persoonlijk financieel adviseur maken wij voor u inzichtelijk wat u van de toekomst mag verwachten, maar ook wat de gevolgen zijn voor uw inkomen bij een onverwachte gebeurtenis.

administratiekantoorFinancieel advies Meierijstad

Als ondernemer weet u graag hoe u er financieel voorstaat. De Kleijne en Janssen houdt u als financieel adviseur op de hoogte van de winstgevendheid van uw onderneming en kijkt naar uw persoonlijke situatie bij een onverwachte gebeurtenis. Denk hierbij aan situaties zoals:

  • Arbeidsongeschiktheid
  • Overlijden
  • Echtscheiding

In zulke gevallen is het fijn als u snel professioneel financieel advies in kan winnen. Met de Kleijne & Janssen kunt u altijd rekenen op een deskundig financieel adviseur uit de omgeving Meierijstad.

Uw adviseur bij financiële vraagstukken

Niet alleen bij onverwachte gebeurtenissen is het belangrijk om uw financiële positie te kennen. Ook bij andere financiële vraagstukken is het fijn om op iemand terug te kunnen vallen. Onze financieel adviseurs zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Denkt u wel eens na over een van de onderstaande vragen:

  • Wanneer kan ik stoppen met mijn onderneming?
  • Wat is de waarde van mijn onderneming?
  • Hoe ziet mijn vermogenspositie eruit?
  • Hoeveel jaren kan ik overbruggen zonder aan mijn pensioenpotje te komen?
  • Hoe zit het nou eigenlijk met mijn pensioen?
  • Wat zijn de gevolgen van de jongste wetswijzingen voor de directeur grootaandeelhouder die een pensioen opgebouwd heeft in eigen beheer?

Bij De Kleijne & Janssen vertellen we u graag meer! Maak een vrijblijvende afspraak zodat we uw wensen in kaart kunnen brengen.

Financieel advies over huwelijkse voorwaarden

Veel ondernemers uit Meierijstad zijn gehuwd. In dat geval kan dit gevolgen hebben voor uw onderneming. Veel ondernemers staan niet stil bij de manier waarop zij gehuwd zijn en wat de mogelijk gevolgen van de huwelijkse voorwaarden zijn in het geval van een onverwachts overlijden of een echtscheiding. Wanneer ondernemers onvoldoende kennis hebben van hun huwelijkse voorwaarden en onvoldoende kennis hebben van de gevolgen voor hun persoonlijke financiële positie, kan dit leiden tot onaangename verrassingen. Met de hulp van een financieel adviseur wordt de kans op dit soort situaties stukken kleiner.

Financieel advies van een professional bij het maken van een financieel plan

Met een weldoordacht financieel plan van een financieel adviseur krijgt u inzicht in uw financiële positie. Al uw wensen en behoeften zijn hierin verwerkt, zoals bijvoorbeeld de mogelijke ontwikkeling van uw eigen vermogen, de risico’s die nu aanwezig zijn en hoe om te gaan met deze risico’s. Met een financieel plan bent u op de hoogte en bent u bewust van de mogelijkheden en de onmogelijkheden. U kunt aan de hand van dit plan beslissingen nemen om bepaalde risico’s te verkleinen of bewust bepaalde risico’s te accepteren.

Laat u hierbij goed informeren hoe uw financiële situatie eruitziet en wacht niet totdat u denkt met pensioen te kunnen, of erger onaangenaam financieel  verrast te worden door een negatieve gebeurtenis.

Op zoek naar een financieel adviseur uit Meierijstad?

Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Contact

Meer weten over onze dienstverlening?

Bel ons op: 0413 – 34 18 57 voor een vrijblijvende afspraak of laat uw gegevens achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Een moment geduld aub.
 

De eerste drie maanden vrijblijvend kennismaken voor starters!

Vraag naar de voorwaarden!

Of ons kantoor bij uw bedrijf past kunt u vaak pas na enige tijd vaststellen en daarom bieden wij een kennismakingsperiode aan voor startende ondernemers van drie maanden waarbij wij vrijblijvend uw bedrijfsadministratie uit handen nemen en voor u inboeken. Na deze drie maanden kunt u dan beslissen of u voor langere tijd met ons in zee wilt gaan. Neem voor meer informatie over onze dienstverlening contact met ons op of vraag een offerte aan via onze formulieren.

Op zoek naar een nieuwe adviseur?

Maak gebruik van onze overstapservice!

De Kleijne en Janssen staat voor betrokkenheid en kwaliteit en helpt u graag bij alle zaken rond de financiën van uw bedrijf. Als u overstapt naar een andere adviseur geeft dit altijd een hoop financiële rompslomp. Met onze overstapservice nemen we u alle zorgen uit handen, zodat u zich weer  kunt richten op het doen waar u het beste in bent. Ondernemen. Neem contact met ons op en vraag naar de voorwaarden.