Vacature financieel administratief medewerk(st)er

Wij als accountantskantoor zijn op zoek naar een financieel administratief medewerk(st)er die de boekhouding van onze klanten uit de regio boekt en verwerkt. Ben jij servicegericht, zelfstandig en heb je affiniteit met online boekhouding? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Over ons

De Kleijne en Janssen voorziet alweer 27 jaar regionale MKB bedrijven van betrouwbare adviezen. Het is een echt familiebedrijf, waar inmiddels 2 generaties werkzaam zijn. Vanuit verschillende expertises kunnen de klanten volledig ontzorgd worden. Denk aan: bedrijfsadministratie, bedrijfsfinanciering, belastingadvies, financiële planning, juridisch advies, estate planning, bedrijfsovernames, echtscheiding, jaarrekeningen, mediation, salarissen en personeelszaken.

Met 22 collega’s in één pand in Uden vormt de Kleijne en Janssen een full-service advieskantoor, maar zijn klanten gegarandeerd van korte lijnen en een vast contactpersoon.

Wat ga je doen:

  • De financiële administratie inboeken en verwerken in een (online) boekhoudpakket;
  • Het inboeken en verwerken van in- en verkoopfacturen (d.m.v. scan & herken);
  • Het inboeken en verwerken van kas- en bankmutaties;
  • Het verwerken van vaste journaalposten / afschrijvingen;
  • Het behandelen van administratief mailverkeer van o.a. vraagposten;
  • Kortom, je zorgt ervoor dat de financiële administraties compleet worden verwerkt;

 

Wij zijn op zoek  naar een collega met de volgende kenmerken en eigenschappen:

Je beschikt over een mbo diploma (niveau 4) en hebt bij voorkeur ten minste 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie. Je vindt het leuk om te boeken en financiële administraties te verwerken. Je hebt affiniteit met online boekhouding. Daarnaast ben je enthousiast, initiatiefrijk en hebt inzicht in wat er moet gebeuren. Bij voorkeur zijn je werkdagen dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag.

 

Verder:

  • Ben je collegiaal en vriendelijk;
  • Woon je in de regio van Uden.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden een collegiale werkomgeving met een open cultuur, waarin we aandacht voor elkaar ook erg belangrijk vinden. Daarnaast bieden we een marktconform salaris.
We organiseren regelmatig teamuitjes en overige activiteiten zoals een zomerborrel.
Bij gebleken geschiktheid en interesse zijn er mogelijkheden om door te groeien  naar de functie (junior) assistent accountant.

Interesse in deze vacature?

Ben jij de financieel administratief medewerk(st)er die we zoeken? Dan raken wij graag met jou in gesprek! Je cv en motivatiebrief kun je versturen naar vacature@dekleijne-janssen.nl ter attentie van Thijs Hurkmans.

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan telefonisch contact op via 0413-341857.

 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.