Mediation bij echtscheiding

Wat is mediation?

 

Mediation is een vorm van bemiddeling bij een echtscheiding, waarbij gezocht wordt naar een goede oplossing welke acceptabel is voor beide partijen. Een mediator is onpartijdig en zonder oordeel. Ook zorgt mediation er in veel gevallen ook voor dat tussenkomst van een advocaat niet nodig is. Samen met u en uw partner komt onze mediator tot een echtscheidingsconvenant dat voor u beiden naar tevredenheid is.

 

Mediation bij een echtscheiding voor ondernemers

 

Wanneer u eigenaar bent van een onderneming wordt een echtscheiding extra ingewikkeld. Wij zijn expert in het begeleiden van ondernemers en hun partner in echtscheiding.

 

Hoe moet bijvoorbeeld de alimentatie berekend worden bij ondernemers? Vaak is er dan een wisselend inkomen. En wat is mogelijk wanneer jullie samen ondernemen en één wil er door de echtscheiding uit stappen? Wat zijn de gevolgen voor de onderneming?

 

Waarom de Kleijne & Janssen?

 

Jan de Kleijne is onze familie mediator. Jan is lid van het RFEA,  het Register van Financieel Echtscheidingsadviseurs. Dit keurmerk geeft u zekerheid van goed en degelijk advies en mediation in een voor u zware en onzekere tijd.

 

Daarnaast is Jan ook MFN-registermediator. Dit zijn gekwalificeerde mediators die voldoen aan kwaliteitseisen en werken onder vastgestelde condities.

Mediation door de Kleijne & Janssen:

 • Wij zijn zowel financieel en fiscaal onderlegd dus achteraf geen verrassingen;
 • Wij hebben verstand van alimentatieberekeningen voor ondernemers;
 • Deskundigheid op het gebied van voortzetten van een onderneming;
 • Wij geven u inzicht in de fiscale en financiële gevolgen van een scheiding voor zowel de beide partners als de onderneming;
 • Zijn deskundigheid op het gebied van (ondernemers)pensioen;
 • Hebben verstand van jaarstukken en jaarrekeningen en kunnen deze stukken uitleggen;
 • Kennis van waarderingen van ondernemingen.
 • Een duidelijke werkwijze met een overzichtelijk stappenplan

Staat uw vraag er niet tussen?

Waarmee kunnen wij u helpen?

  Neem contact op

  Stel uw vraag aan ons, wij helpen u graag

   Neem contact op

   Liever direct contact opnemen?