Pensioen, echtscheiding, financiële planning en estate planning?

Wij adviseren ondernemers graag

Wij regelen alles op financieel gebied voor uw onderneming. Maar hoe zit het met u als ondernemer zelf? Ook voor u dienen zaken goed geregeld te zijn op financieel gebied. Hoe zit het namelijk met uw pensioen en wat gebeurt er met uw bedrijf wanneer u wilt stoppen of onverhoopt komt te overlijden? Wilt u geld uit de zaak halen of een auto van de zaak? Op al deze vragen geven wij u een antwoord.

ondernemer

Estate planning

Estate planning is het tijdens het leven opgebouwd vermogen fiscaal zo voordelig mogelijk overdragen aan de erfgenamen. Estate planning is de overdracht van vermogen tijdens leven, maar kan ook spelen na het overlijden. Estate planning betreft testamenten, erfenissen, schenkingen, huwelijksvermogensrecht, samenwonen en alle bijkomende belastingen. Lees hier meer over estateplanning.

Echtscheiding

Scheiding ondernemer? Een scheiding is een emotioneel en ingrijpend moment in uw leven. Een heftige tijd waarin er veel vragen op u afkomen; zeker als er ook een onderneming in het spel is. Dat maakt de scheiding alleen maar complexer op financieel gebied. Dan is het fijn om te weten dat u kunt terugvallen op een deskundige en betrokken gesprekspartner en adviseur. Lees hier meer over echtscheiding.

Financiële planning

Financiële planning is de taak van een financieel adviseur, het inzichtelijk maken van uw persoonlijke financiële situatie, van u als ondernemer, maar ook van u als partner van de ondernemer. Als uw persoonlijk financieel adviseur maken wij voor u inzichtelijk wat u van de toekomst mag verwachten, maar ook wat de gevolgen zijn voor uw inkomen bij een onverwachte gebeurtenis. Lees hier meer over financiële planning door een financieel adviseur.

 

De eerste drie maanden vrijblijvend kennismaken?

Vraag naar de voorwaarden!

Of ons kantoor bij uw bedrijf past kunt u vaak pas na enige tijd vaststellen en daarom bieden wij een kennismakingsperiode aan van drie maanden waarbij wij vrijblijvend uw bedrijfsadministratie uit handen nemen en voor u inboeken. Na deze drie maanden kunt u dan beslissen of u voor langere tijd met ons in zee wilt gaan. Neem voor meer informatie over onze dienstverlening contact met ons op of vraag een offerte aan via onze formulieren.

Op zoek naar een nieuw administratiekantoor?

Maak gebruik van onze overstapservice!

U bent ontevreden over de service van uw huidige administratiekantoor, er zijn fouten gemaakt bij het geven van belastingadvies of u heeft als bedrijf andere wensen waaraan uw huidige belastingadviseur niet meer kan voldoen. En u wilt wel overstappen maar dat geeft weer een hoop financiële rompslomp? Met onze overstapservice nemen we u alle zorgen uit handen, zodat u zich weer  kunt richten op het doen waar u het beste in bent. Ondernemen.