Belastingadviseur Waalwijk en omgeving

Welkom bij De Kleijne & Janssen. Uw vaste sparringpartner die uw bedrijf en wensen kent en die met u meedenkt, adviseert en proactief met oplossingen komt. Wij zijn gevestigd in het Brabantse Uden en Veghel en zijn werkzaam sinds 1995.

Onze doelgroep omvat bedrijven zonder personeel tot bedrijven met 50 man personeel. De klant staat bij ons voorop. U krijgt als klant één contactpersoon, bij wie u terecht kunt met al uw vragen. Wij verlenen als belastingadviseur in Waalwijk e.o. volledige begeleiding en advisering voor uw organisatie. Bent u op zoek naar betrokkenheid, professioneel advies en kwaliteit? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Wat kunnen wij voor u betekenen?belastingadviseur waalwijk

Of u ondernemer bent of particulier, wij kunnen u helpen met de belastingaangifte. Zo bent u er zeker van dat u niet teveel betaalt. U heeft verstand van ondernemen, wij hebben verstand van de belastingwetten. Wij nemen dan ook graag deze zorg uit handen.

De werkzaamheden die wij voor u kunnen verzorgen en controleren:

  • Verzorgen van de aangiften inkomsten- en vennootschapsbelasting;
  • Verzorgen van de aangifte erf- en schenkbelasting;
  • Fiscale vraagstukken aangaande de directeur-grootaandeelhouder;
  • Fiscale vraagstukken aangaande onroerend goed, omzetbelasting en overdrachtsbelasting;
  • Oplossen van vraagstukken betreffende inkomsten-, vennootschaps-, omzet- en overdrachtsbelasting;
  • De juiste fiscale structuur en fiscale herstructureringen;
  • Begeleiding bij boekonderzoek door de Belastingdienst;
  • Fiscaal advies bij start, overname en beëindiging onderneming;
  • Voeren van bezwaar- en beroepsschriften.

Bij diensten kunt u lezen wat wij nog meer voor u kunnen betekenen, denk hierbij aan bedrijfsadvies en financieringsadvies maar ook aan werkzaamheden voor uzelf als ondernemer in de privésfeer! Denk hierbij aan uw pensioen en estate planning.

Indien u vragen heeft kunt u gerust contact met ons opnemen. Ook kunt u een vrijblijvende offerte opvragen.

Contact

Meer weten over onze dienstverlening?

Bel ons op: 0413 – 34 18 57 voor een vrijblijvende afspraak of laat uw gegevens achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Een moment geduld aub.
 

De eerste drie maanden vrijblijvend kennismaken voor starters!

Vraag naar de voorwaarden!

Of ons kantoor bij uw bedrijf past kunt u vaak pas na enige tijd vaststellen en daarom bieden wij een kennismakingsperiode aan voor startende ondernemers van drie maanden waarbij wij vrijblijvend uw bedrijfsadministratie uit handen nemen en voor u inboeken. Na deze drie maanden kunt u dan beslissen of u voor langere tijd met ons in zee wilt gaan. Neem voor meer informatie over onze dienstverlening contact met ons op of vraag een offerte aan via onze formulieren.

Op zoek naar een nieuwe adviseur?

Maak gebruik van onze overstapservice!

De Kleijne en Janssen staat voor betrokkenheid en kwaliteit en helpt u graag bij alle zaken rond de financiën van uw bedrijf. Als u overstapt naar een andere adviseur geeft dit altijd een hoop financiële rompslomp. Met onze overstapservice nemen we u alle zorgen uit handen, zodat u zich weer  kunt richten op het doen waar u het beste in bent. Ondernemen. Neem contact met ons op en vraag naar de voorwaarden.