Belastingadviseur Nijmegen en omgeving

Geen tijd voor het goed afhandelen van uw belastingen? Of hebt simpelweg geen tijd of zin om u in alle regels te verdiepen? Dan gaat u op zoek naar een belastingadviseur! Voor ondernemers en particulieren uit Nijmegen en omgeving staan de belastingadviseurs van De Kleijne & Janssen voor u klaar.

Wanneer u uw belastingzaken uit handen geeft aan een vakspecialist scheelt u dat een hoop zorgen. Veel ondernemers in Nijmegen weten al dat ze belastingzaken het best over kunnen laten aan een specialist. Het afhandelen van belastingzaken is immers een specialistisch vakgebied. Wanneer u zelf aan de slag gaat met onvoldoende kennis, kan het zijn dat u flink wat belastingvoordeel misloopt. Onze belastingadviseurs kijken daarom graag met u mee.

Wat kunnen wij voor u betekenen?belastingadviseur Nijmegen

Of u ondernemer bent of particulier, wij kunnen u helpen met de belastingaangifte. Zo bent u er zeker van dat u niet teveel betaalt. U heeft verstand van ondernemen, wij hebben verstand van de belastingwetten. Wij nemen dan ook graag deze zorg uit handen. Woont of werkt u in Nijmegen en bent u op zoek naar een gedegen belastingadviseur? Neem dan contact met ons op!

De werkzaamheden die wij voor u kunnen verzorgen en controleren:

  • Verzorgen van de aangiften inkomsten- en vennootschapsbelasting;
  • Verzorgen van de aangifte erf- en schenkbelasting;
  • Fiscale vraagstukken aangaande de directeur-grootaandeelhouder;
  • Fiscale vraagstukken aangaande onroerend goed, omzetbelasting en overdrachtsbelasting;
  • Oplossen van vraagstukken betreffende inkomsten-, vennootschaps-, omzet- en overdrachtsbelasting;
  • De juiste fiscale structuur en fiscale herstructureringen;
  • Begeleiding bij boekonderzoek door de Belastingdienst;
  • Fiscaal advies bij start, overname en beëindiging onderneming;
  • Voeren van bezwaar- en beroepsschriften.

Over belastingadvieskantoor De Kleijne & Janssen

Welkom bij De Kleijne & Janssen. Uw vaste sparringpartner die uw bedrijf en wensen kent en die met u meedenkt, adviseert en proactief met oplossingen komt. Wij zijn gevestigd in het Brabantse Uden en Veghel en zijn werkzaam sinds 1995.

Onze doelgroep omvat bedrijven zonder personeel tot bedrijven met 50 man personeel. De klant staat bij ons voorop. U krijgt als klant één contactpersoon, bij wie u terecht kunt met al uw vragen. Wij verlenen als belastingadviseur in Nijmegen e.o. volledige begeleiding en advisering voor uw organisatie. Bent u op zoek naar betrokkenheid, professioneel advies en kwaliteit? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Zoekt u een belastingadviseur in de buurt van Nijmegen? Neem contact met ons op!

Bij diensten kunt u lezen wat wij nog meer voor u kunnen betekenen, denk hierbij aan bedrijfsadvies en financieringsadvies maar ook aan werkzaamheden voor uzelf als ondernemer in de privésfeer! Denk hierbij aan uw pensioen en estate planning.

Indien u vragen heeft kunt u gerust contact met ons opnemen. Ook kunt u een vrijblijvende offerte opvragen.

Contact

Meer weten over onze dienstverlening?

Bel ons op: 0413 – 34 18 57 voor een vrijblijvende afspraak of laat uw gegevens achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Een moment geduld aub.
 

De eerste drie maanden vrijblijvend kennismaken voor starters!

Vraag naar de voorwaarden!

Of ons kantoor bij uw bedrijf past kunt u vaak pas na enige tijd vaststellen en daarom bieden wij een kennismakingsperiode aan voor startende ondernemers van drie maanden waarbij wij vrijblijvend uw bedrijfsadministratie uit handen nemen en voor u inboeken. Na deze drie maanden kunt u dan beslissen of u voor langere tijd met ons in zee wilt gaan. Neem voor meer informatie over onze dienstverlening contact met ons op of vraag een offerte aan via onze formulieren.

Op zoek naar een nieuwe adviseur?

Maak gebruik van onze overstapservice!

De Kleijne en Janssen staat voor betrokkenheid en kwaliteit en helpt u graag bij alle zaken rond de financiën van uw bedrijf. Als u overstapt naar een andere adviseur geeft dit altijd een hoop financiële rompslomp. Met onze overstapservice nemen we u alle zorgen uit handen, zodat u zich weer  kunt richten op het doen waar u het beste in bent. Ondernemen. Neem contact met ons op en vraag naar de voorwaarden.