Belastingadvies. Wij staan voor u klaar!

De fiscus zegt het zelf: ‘leuker kunnen we het niet maken, wel gemakkelijker’. Dat u belasting dient te betalen, betekent niet dat u het maar klakkeloos naar de fiscus moet brengen. Er zijn legio aantrekkelijke regelingen om de belastingdruk te verminderen. Ons belastingadvies is altijd up-to-date en onze fiscalisten kennen de belastingwetten en regelgeving tot in de puntjes. Wij zijn u met optimaal belastingadvies van dienst zodat de belastingdruk voor u zo minimaal mogelijk is. Natuurlijk staan we daarbij klaar met heldere adviezen en klare taal, want de belastingwetten zijn niet altijd de makkelijkste om te begrijpen. Een goed belastingadvies van De Kleijne & Janssen kan het verschil betekenen “tussen een appeltje voor de fiscus of een appeltje voor de dorst”.

Wat we voor u kunnen doen:belastingadvies

  • Verzorgen van de aangiften inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting;
  • Verzorgen van de aangifte erfbelasting en schenkbelasting;
  • Fiscale vraagstukken aangaande de directeur groot aandeelhouder (DGA);
  • Fiscale vraagstukken aangaande onroerend goed, omzetbelasting en overdrachtsbelasting;
  • Oplossen van vraagstukken betreffende inkomsten-, vennootschaps-, omzet- en overdrachtsbelasting;
  • De juiste fiscale structuur en fiscale herstructureringen;
  • Begeleiding bij boekonderzoek door de Belastingdienst;
  • Belastingadvies;
  • Fiscaal advies bij start, overname en beëindiging onderneming;
  • Voeren van bezwaar- en beroepsschriften.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening op het gebied van belastingadvies neem dan contact met ons op voor meer informatie. Wij staan u graag ter woord. Kijk hier voor onze andere diensten op het gebied van financieel advies voor de onderneming.

Contact

Meer weten over onze dienstverlening?

Bel ons op: 0413 – 34 18 57 voor een vrijblijvende afspraak of laat uw gegevens achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Een moment geduld aub.
 

De eerste drie maanden vrijblijvend kennismaken voor starters!

Vraag naar de voorwaarden!

Of ons kantoor bij uw bedrijf past kunt u vaak pas na enige tijd vaststellen en daarom bieden wij een kennismakingsperiode aan voor startende ondernemers van drie maanden waarbij wij vrijblijvend uw bedrijfsadministratie uit handen nemen en voor u inboeken. Na deze drie maanden kunt u dan beslissen of u voor langere tijd met ons in zee wilt gaan. Neem voor meer informatie over onze dienstverlening contact met ons op of vraag een offerte aan via onze formulieren.

Op zoek naar een nieuwe adviseur?

Maak gebruik van onze overstapservice!

De Kleijne en Janssen staat voor betrokkenheid en kwaliteit en helpt u graag bij alle zaken rond de financiën van uw bedrijf. Als u overstapt naar een andere adviseur geeft dit altijd een hoop financiële rompslomp. Met onze overstapservice nemen we u alle zorgen uit handen, zodat u zich weer  kunt richten op het doen waar u het beste in bent. Ondernemen. Neem contact met ons op en vraag naar de voorwaarden.