Bedrijfsfinanciering

Bent u op zoek naar bedrijfsfinanciering voor uw onderneming? Laat u adviseren door De Kleijne & Janssen! Als partner van NLInvesteert maken wij financiering bereikbaar voor ondernemers. 

Heeft u bedrijfsfinanciering nodig om uw ambities waar te maken? Wij kunnen u begeleiden. Het aantrekken van kapitaal is tegenwoordig een kunst, een vak apart. De tijd van ‘even naar de bank en een krediet regelen’ is voorbij’. Co-financiering, het slim combineren van verschillende financieringsvormen, is de nieuwe werkelijkheid. De Kleijne & Janssen heeft niet alleen het overzicht over het nieuwe financierings-landschap, maar is ook partner van NLInvesteert. bedrijfsfinancieringNLInvesteert mobiliseert kapitaal én ervaring om ondernemers vooruit te helpen. Dit doet zij door ondernemers met financieringsvragen te verbinden met publieke en private investeerders (kredietunies, informal investors, funding platforms e.d.).

Een goede mix in bedrijfsfinanciering

Een goede financieringsmix houdt uw bedrijf ook wendbaar, zodat u ook in de toekomst kansen kunt grijpen. Want de wereld staat niet stil. Daarom werken we met scenario’s en blijven we u ook gedurende de looptijd van een financiering altijd met raad en daad bijstaan. Voor meer informatie verwijzen wij u naar: www.nlinvesteert.nl

Meer weten over onze andere diensten op het gebied van financieel advies voor bedrijven? Klik hier!

Als ondernemer ziet u voldoende kansen en mogelijkheden voor uw bedrijf. Het liefst zou u ze vandaag nog realiseren, maar helaas is dat financieel niet altijd mogelijk. Wij helpen om uw ondernemersdromen en ambitie waar te maken door middel van financiering.

Wanneer u een aanvraag indient bij NLInvesteert doen wij er alles aan om een financiering te realiseren die aansluit op uw dromen en ambitie.

Wanneer financiering inschakelen?

Soms is bedrijfsfinanciering onmisbaar om te groeien. Kunt u bij uw bank niet terecht? Dan zijn er andere oplossingen voor ondernemers! Heeft u bijvoorbeeld al eens gedacht aan co-financiering? De Kleijne & Janssen adviseert u graag over de mogelijkheden van het financieringslandschap. Bovendien is Jan de Kleijne regiodirecteur Oost-Brabant bij NLInversteert. Hij vertelt:

“Als ondernemer, bedrijfseconoom en financierings-specialist breng ik alle kennis in, die nodig is om uw bedrijfsplan te realiseren. Doel is om samen een duidelijke en onderscheidende propositie voor afnemers en andere stakeholders neer te zetten. Een propositie waarin uw passie herkenbaar is en die optimaal rendeert. Vanuit NLInvesteert brengen we de juiste partijen bij elkaar die de financiering van uw plannen mogelijk maken. Hierbij denken we ook aan het belang van de financier om zijn risico’s beheersbaar te houden.”

Lukt het financieel gezien niet om de groeiplannen voor uw bedrijf te realiseren? Dan is bedrijfsfinanciering een goede oplossing.

Bedrijfsfinanciering volgens De Kleijne & Janssen en NLInvesteert

Gaat u aan de slag met bedrijfsfinanciering? Dan is het belangrijk dat deze zorgvuldig tot stand komt. Als ondernemer weet u graag waar u aan toe bent. De professionals bij De Kleijne & Janssen en NLInvesteert begeleiden u graag. Kiest u voor NLInvesteert? Dan kunt u rekenen op:

  • Gratis intake
  • Breedste financieringsaanbod voor Nederlandse ondernemers
  • Eigen platform met investeerders
  • Persoonlijke benadering

Over bedrijfsfinanciering en cofinanciering bij NLInvesteert

Het aantrekken van financiering is een vak apart in het sterk veranderende financieringslandschap. Co-financieren, het slim combineren van verschillende financieringsvormen, is de nieuwe werkelijkheid. Maar hoe pak je dit aan? Wij hebben niet alleen het overzicht over het continu veranderende financieringslandschap, maar zijn ook partner van NLInvesteert. Dit geeft ons toegang tot een grote portefeuille private investeerders en meer dan 50 financieringspartners. Hierdoor kunnen wij u als ondernemer het breedste financieringsaanbod van Nederland bieden.

Als regisseur van bedrijfsfinancieringen organiseren wij de beste financieringsoplossing tegen de scherpste voorwaarden. Hoe wij dit doen leest u hier. Ook na verstrekking van de financiering blijven wij betrokken.

Meer informatie over bedrijfsfinanciering of een financieringsaanvraag indienen?

Bent u ondernemer en op zoek naar bedrijfsfinanciering? Neem dan contact met ons op! Natuurlijk kunt u uw aanvraag ook direct indienen bij NLInvesteert. Zij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Contact

Meer weten over onze dienstverlening op het gebied van bedrijfsfinanciering?

Bel ons op: 0413 – 34 18 57 voor een vrijblijvende afspraak of laat uw gegevens achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Een moment geduld aub.
 

De eerste drie maanden vrijblijvend kennismaken voor starters!

Vraag naar de voorwaarden!

Of ons kantoor bij uw bedrijf past kunt u vaak pas na enige tijd vaststellen en daarom bieden wij een kennismakingsperiode aan voor startende ondernemers van drie maanden waarbij wij vrijblijvend uw bedrijfsadministratie uit handen nemen en voor u inboeken. Na deze drie maanden kunt u dan beslissen of u voor langere tijd met ons in zee wilt gaan. Neem voor meer informatie over onze dienstverlening contact met ons op of vraag een offerte aan via onze formulieren.

Op zoek naar een nieuwe adviseur?

Maak gebruik van onze overstapservice!

De Kleijne en Janssen staat voor betrokkenheid en kwaliteit en helpt u graag bij alle zaken rond de financiën van uw bedrijf. Als u overstapt naar een andere adviseur geeft dit altijd een hoop financiële rompslomp. Met onze overstapservice nemen we u alle zorgen uit handen, zodat u zich weer  kunt richten op het doen waar u het beste in bent. Ondernemen. Neem contact met ons op en vraag naar de voorwaarden.