Bedrijfsfinanciering starter

Als startende ondernemer zit u boordevol plannen. Vaak zijn deze grootste ideeën niet uit te voeren zonder de juiste financiering. Bent u op zoek naar een manier op die financiering voor uw startende onderneming gereed te krijgen? Dan is bedrijfsfinanciering een goede oplossing!

Bij De Kleijne & Janssen kunnen we u begeleiden in dit traject. Het aantrekken van kapitaal is tegenwoordig een vak apart. Waar men vroeger ‘even’ naar de bank ging om krediet te regelen, moet er tegenwoordig steeds meer gedaan worden om de juiste financiering te regelen.  Volgens ons is er maar één oplossing voor dit probleem: co-financiering. Bij co-financiering worden verschillende financieringsvormen gecombineerd. De Kleijne & Janssen heeft goed overzicht over het nieuwe financieringslandschap én is partner van NLInvesteert.

Bedrijfsfinanciering met NLInvesteert voor starters

NLInvesteert mobiliseert kapitaal én ervaring om ondernemers vooruit te helpen. Dit doet zij door ondernemers met financieringsvragen te verbinden met publieke en private investeerders (kredietunies, informal investors, funding platforms e.d.).

Wanneer u een aanvraag indient bij NLInvesteert doen wij er alles aan om een financiering te realiseren die aansluit op uw dromen en ambitie.

Regiodirecteur Oost Brabant bij NLInvesteert

Eigenaar van De Kleijne & Janssen (Jan de Kleijne) is tevens regiodirecteur Oost-Brabant bij NLInvesteert. Als fiscaal econoom en financieringsregisseur komt hij regelmatig ondernemers tegen bij wie de financieringsaanvraag helaas is afgewezen door de bank. Dit hoeft echter niet het einde van de voorgenomen investering te betekenen.

Het proces van de financieringsaanvraag

Als starter gaat het liefst morgen aan de slag met uw idee. Is uw financieringsaanvraag afgewezen, dan zorgt dit voor vertraging. Bij De Kleijne & Janssen merken we dat het financieringsproces steeds verder wordt gedigitaliseerd. Dient u een financieringsaanvraag bij uw bank in, dan wordt deze dus via geautomatiseerde processen behandeld. Een algoritme neemt een beslissing over de voor u zo belangrijke bedrijfsfinanciering.

Goede voorbereiding op de financieringsaanvraag

Uit onze ervaring blijkt dat goede investeringsplannen zeker te financieren zijn, mits de voorbereiding goed is. Samen met NLInvesteert kunnen wij u begeleiden in het financieringsproces. Via het investeerdersplatform kunnen financieringen aangetrokken worden die de bank u niet kan bieden.

Bent u een starter en op zoek naar bedrijfsfinanciering? Neem dan contact met ons op!

Meer lezen over bedrijfsfinanciering:

Contact

Meer weten over bedrijfsfinanciering als starter?

Bel ons op: 0413 – 34 18 57 voor een vrijblijvende afspraak of laat uw gegevens achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Een moment geduld aub.
 

De eerste drie maanden vrijblijvend kennismaken voor starters!

Vraag naar de voorwaarden!

Of ons kantoor bij uw bedrijf past kunt u vaak pas na enige tijd vaststellen en daarom bieden wij een kennismakingsperiode aan voor startende ondernemers van drie maanden waarbij wij vrijblijvend uw bedrijfsadministratie uit handen nemen en voor u inboeken. Na deze drie maanden kunt u dan beslissen of u voor langere tijd met ons in zee wilt gaan. Neem voor meer informatie over onze dienstverlening contact met ons op of vraag een offerte aan via onze formulieren.

Op zoek naar een nieuwe adviseur?

Maak gebruik van onze overstapservice!

De Kleijne en Janssen staat voor betrokkenheid en kwaliteit en helpt u graag bij alle zaken rond de financiën van uw bedrijf. Als u overstapt naar een andere adviseur geeft dit altijd een hoop financiële rompslomp. Met onze overstapservice nemen we u alle zorgen uit handen, zodat u zich weer  kunt richten op het doen waar u het beste in bent. Ondernemen. Neem contact met ons op en vraag naar de voorwaarden.