Bedrijfsfinanciering aanvragen

Bedrijfsfinanciering aanvragen voor uw bedrijf? Schakel De Kleijne & Janssen in om u te begeleiden in dit proces!

Bent u op zoek naar een manier om uw ambities waar te maken? Dan is bedrijfsfinanciering een goede oplossing. Het proces van financieringsaanvragen is echter niet gemakkelijk. Ook het aantrekken van kapitaal via de bank is vaak moeilijker dan u denkt. De tijd van ‘even’ naar de bank gaan om een krediet te regelen is voorbij. De professionals van De Kleijne & Janssen kunnen u begeleiden bij het aantrekken van kapitaal door middel van de juiste cofinanciering. Dat doen we samen met NLInvesteert.

Eenvoudig bedrijfsfinanciering aanvragen

Voor veel MKB ondernemers is het niet vanzelfsprekend om gemakkelijk en snel bedrijfsfinanciering aan te vragen. De aanvraag van de bedrijfsfinanciering kost veel tijd en de investeerders verlenen weinig hulp. Bent u van plan bedrijfsfinanciering aan te vragen, dan adviseren wij u om de hulp van een adviseur in te schakelen!

Een zakelijke lening aanvragen met NLInvesteert

NLInvesteert maakt financiering bereikbaar voor ondernemers in het MKB. Dit doen ze door zakelijke leningen te verstrekken op basis van cofinanciering. Nadat u uw financieringsaanvraag hebt ingediend, gaat NLInvesteert aan de slag als een ‘regisseur’. Als regisseur van bedrijfsfinancieringen combineren ze allerlei kapitaalsoorten tot een passende oplossing. Zo wordt u, na uw aanvraag, volledig ontzorgd.

Een investering wordt gedaan in de vorm van een lening met een passende risico-rendementverhouding. De bijdragen van de investeerders combineren ze met financiering die mogelijk wordt gemaakt door banken, regionale overheden, kredietunies en crowdfunders. Samen maken al deze onderdelen de financiering compleet. Nadat u uw financieringsaanvraag hebt ingediend bij NLInvesteert nemen zij binnen 24 uur contact met u op.

Hoe vraag ik mijn bedrijfsfinanciering aan?

Wilt u bedrijfsfinanciering aanvragen voor uw bedrijf? Dan kunt u bij NLInvesteert een aanvraag indienen. Bij De Kleijne & Janssen staan we u graag bij in dit proces.

Wij helpen u bij het aanvragen van uw bedrijfsfinanciering

Is bedrijfsfinanciering onmisbaar om te groeien, maar kunt u bij uw bank niet terecht? Kijk dan naar andere oplossingen! Bij De Kleijne & Janssen adviseren we u graag over de mogelijkheden van het financieringslandschap en co-financiering. Jan de Kleijne is niet alleen directeur van De Kleijne & Janssen, maar ook regiodirecteur Oost-Brabant bij NLInversteert.

De rol van De Kleijne & Janssen bij de aanvraag van uw bedrijfsfinanciering

Jan de Kleijne over de rol van De Kleijne & Janssen bij uw financieringsaanvraag: “Als ondernemer, bedrijfseconoom en financierings-specialist breng ik alle kennis in, die nodig is om uw bedrijfsplan te realiseren. Doel is om samen een duidelijke en onderscheidende propositie voor afnemers en andere stakeholders neer te zetten. Een propositie waarin uw passie herkenbaar is en die optimaal rendeert. Vanuit NLInvesteert brengen we de juiste partijen bij elkaar die de financiering van uw plannen mogelijk maken. Hierbij denken we ook aan het belang van de financier om zijn risico’s beheersbaar te houden.”

Kiest u voor de bedrijfsfinanciering van De Kleijne & Janssen en NLInvesteert? Dan kunt u rekenen op een gratis intake, het breedste financieringsaanbod voor Nederlandse ondernemers, een eigen platform met investeerders en persoonlijke benadering.

Meer lezen over bedrijfsfinanciering:

Contact

Meer weten over het aanvragen van bedrijfsfinanciering?

Bel ons op: 0413 – 34 18 57 voor een vrijblijvende afspraak of laat uw gegevens achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Een moment geduld aub.
 

De eerste drie maanden vrijblijvend kennismaken voor starters!

Vraag naar de voorwaarden!

Of ons kantoor bij uw bedrijf past kunt u vaak pas na enige tijd vaststellen en daarom bieden wij een kennismakingsperiode aan voor startende ondernemers van drie maanden waarbij wij vrijblijvend uw bedrijfsadministratie uit handen nemen en voor u inboeken. Na deze drie maanden kunt u dan beslissen of u voor langere tijd met ons in zee wilt gaan. Neem voor meer informatie over onze dienstverlening contact met ons op of vraag een offerte aan via onze formulieren.

Op zoek naar een nieuwe adviseur?

Maak gebruik van onze overstapservice!

De Kleijne en Janssen staat voor betrokkenheid en kwaliteit en helpt u graag bij alle zaken rond de financiën van uw bedrijf. Als u overstapt naar een andere adviseur geeft dit altijd een hoop financiële rompslomp. Met onze overstapservice nemen we u alle zorgen uit handen, zodat u zich weer  kunt richten op het doen waar u het beste in bent. Ondernemen. Neem contact met ons op en vraag naar de voorwaarden.