Bedrijfsadvies op maat

Bedrijfsadvies is een van de specialiteiten van De Kleijne en Janssen. Wij werken voor het midden- en kleinbedrijf (MKB) in de regio Zuid-Nederland. Het bedrijfsadvies is in het algemeen gesproken de interpretatie van de boekhoudkundige vraagstukken en de vraagstukken op fiscaal gebied.

Bedrijfsadvies over de rechtsvorm

De rechtsvorm van uw bedrijf bepaalt onder welk belastingregime u valt en in hoeverre u aansprakelijk bent voor de schulden van de onderneming. ”Welke juridische rechtsvorm heeft voor mijn onderneming de meeste voordelen” en ”dient er een herstructurering plaats te vinden” zijn daarom vragen die wij voor u kunnen beantwoorden.

Investeringsvraagstukkenbedrijfsadvies

Bij het bedrijfsadvies passen ook de investeringsvraagstukken: ”besteed ik een product uit of ga ik zelf produceren.” en ‘ga ik huren of kopen?’. Belangrijk is het voor u om inzicht te hebben in de fiscale en financiële consequenties van uw keuzen op korte en lange termijn. Wij geven u snel en helder advies over uw mogelijkheden.

Bedrijfsfinanciering

Een ander belangrijk aspect binnen het bedrijfsproces is de financiering van uw onderneming. Beschikt uw onderneming over voldoende middelen om de omzetgroei te financieren. Als u een onderneming start of als u een onderneming overneemt weet u dan of de bank ‘ja’ zegt tegen uw investeringsplannen? De Kleijne en Janssen kan u als partner van NLinvesteert begeleiden bij het traject voor de aanvraag van een bedrijfsfinanciering.

Met onze jarenlange ervaring op financieringsgebied kunnen wij u terzijde staan met bedrijfsadvies en  het opstellen van een ondernemingsplan waarmee u de kans van slagen bij een bank optimaliseert.

Optimalisatie fiscale situatie

De aangifte volledig toesplitsen op uw situatie, de correcte uitgangspunten nemen en gebruik maken van alle fiscale mogelijkheden. Er komt heel wat bij kijken bij de aangiften die jaarlijks terugkeren. Ook verandert de wetgeving en neemt de wetgeving zelfs toe. Onze fiscalisten volgen dergelijke ontwikkelingen op de voet en helpen u te besparen op uw belastingen. Door goede financiële planning kan ook richting de toekomst geadviseerd worden.

Onze fiscalisten brengen uw fiscale kansen en risico’s voor diverse onderdelen van uw onderneming in kaart. Vervolgens kunt u in overleg beslissen welke onderdelen meer aandacht behoeven waarbij kansen en risico’s omgezet kunnen worden in actiepunten en aanbevelingen.

Contact

Meer weten over onze dienstverlening?

Bel ons op: 0413 – 34 18 57 voor een vrijblijvende afspraak of laat uw gegevens achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Een moment geduld aub.
 

De eerste drie maanden vrijblijvend kennismaken voor starters!

Vraag naar de voorwaarden!

Of ons kantoor bij uw bedrijf past kunt u vaak pas na enige tijd vaststellen en daarom bieden wij een kennismakingsperiode aan voor startende ondernemers van drie maanden waarbij wij vrijblijvend uw bedrijfsadministratie uit handen nemen en voor u inboeken. Na deze drie maanden kunt u dan beslissen of u voor langere tijd met ons in zee wilt gaan. Neem voor meer informatie over onze dienstverlening contact met ons op of vraag een offerte aan via onze formulieren.

Op zoek naar een nieuwe adviseur?

Maak gebruik van onze overstapservice!

De Kleijne en Janssen staat voor betrokkenheid en kwaliteit en helpt u graag bij alle zaken rond de financiën van uw bedrijf. Als u overstapt naar een andere adviseur geeft dit altijd een hoop financiële rompslomp. Met onze overstapservice nemen we u alle zorgen uit handen, zodat u zich weer  kunt richten op het doen waar u het beste in bent. Ondernemen. Neem contact met ons op en vraag naar de voorwaarden.