Een goede bedrijfsadminstratie is noodzakelijk

De bedrijfsadministratie is voor een ondernemer vaak een noodzakelijk kwaad. De Kleijne & Janssen neemt voor u deze taak graag over en streeft naar actuele en beleidsgerichte informatievoorziening. Elke onderneming heeft zijn specifieke eigenschappen, hetgeen zich ook vertaalt in de wensen ten aanzien van de financiële administratie. De Kleijne & Janssen speelt op deze wensen in. Aan de hand van een begroting en heldere tussentijdse cijfers heeft u veel beter zicht op uw resultaten. Zo kunt u bijvoorbeeld snel bijsturen in productie en kosten en u kunt alert anticiperen op fiscale verplichtingen.

Wij boeken uw bedrijfsadministratie

Wij boeken uw gehele financiële administratie tegen een gunstig tarief. U kunt hierbij gebruik maken van ons unieke ophaal- en brengservice. De bedrijfsadministratieadministratie uit handen geven heeft de volgende voordelen:

  • De administratie wordt ingeboekt door deskundigen
  • U hoeft geen dure software en personeel in te huren
  • U kunt zich bezighouden met wat u graag doet, ondernemen!

U boekt uw bedrijfsadministratie zelf

Daarentegen kunt u ook zelf zorg dragen voor het boeken van uw financiële administratie. Onze administratie-consulenten kunnen u hierbij begeleiden. Ook kunnen we u een korte training geven om zelfstandig uw bedrijfsadministratie te verzorgen.

Het verwerken van de financiële administratie kan op verschillende manieren. Hierbij kunt u denken aan een boekhoudpakket lokaal op uw computer. Afhankelijk van uw situatie en wensen kunt u gebruik maken van online boekhouden, het boekhouden in de “cloud”. In sommige situaties is het wenselijk om met software te werken die gescande facturen automatisch kan herkennen en verwerken in een boekhoudpakket. Aan de diverse vormen van verwerken van uw financiële administratie kunnen wij u de voor- en nadelen uitleggen. Wij passen graag op uw tellen, want meten is weten!

Denkt u aan een overstap?

Maak dan gebruik van onze overstapservice. Wij regelen de overstap van uw vorige adviseur naar ons kantoor. Zo kunt u zich bezig houden met uw onderneming. Ook kunt u bij ons een offerte opvragen via onze offertepagina bedrijfsadministratie. Neem vrijblijvend contact met ons op en we informeren u graag over onze overstapservice en dienstverlening.

Startende ondernemer? 

Gaat u starten en wilt u begeleiding bij uw bedrijfsadministratie of wilt u dit geheel uit handen geven?  Maak eerst kennis met uw adviseur! Maak gebruik van onze kosteloze kennismakingsperiode van drie maanden. Gedurende deze drie maanden nemen wij kosteloos de administratie uit handen of ondersteunen wij u kosteloos bij uw boekhouding. Waarom? Zodat u een goede start kunt maken en tijd en geld overhoudt voor overige opstartkosten.

Vraag nu uw vrijblijvende offerte aan!

Ook interesse in uitbesteding van de salarisadministratie? Dat kan, zie hiervoor salarisadministratie.

Contact

Meer weten over onze dienstverlening?

Bel ons op: 0413 – 34 18 57 voor een vrijblijvende afspraak of laat uw gegevens achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Een moment geduld aub.

direct naar offerte administratie

 

De eerste drie maanden vrijblijvend kennismaken voor starters!

Vraag naar de voorwaarden!

Of ons kantoor bij uw bedrijf past kunt u vaak pas na enige tijd vaststellen en daarom bieden wij een kennismakingsperiode aan voor startende ondernemers van drie maanden waarbij wij vrijblijvend uw bedrijfsadministratie uit handen nemen en voor u inboeken. Na deze drie maanden kunt u dan beslissen of u voor langere tijd met ons in zee wilt gaan. Neem voor meer informatie over onze dienstverlening contact met ons op of vraag een offerte aan via onze formulieren.

Op zoek naar een nieuwe adviseur?

Maak gebruik van onze overstapservice!

De Kleijne en Janssen staat voor betrokkenheid en kwaliteit en helpt u graag bij alle zaken rond de financiën van uw bedrijf. Als u overstapt naar een andere adviseur geeft dit altijd een hoop financiële rompslomp. Met onze overstapservice nemen we u alle zorgen uit handen, zodat u zich weer  kunt richten op het doen waar u het beste in bent. Ondernemen. Neem contact met ons op en vraag naar de voorwaarden.