Vacature (assistent) Accountant / Financieringsregisseur  (m/v) fulltime

d.d. 10 juli 2018

Functieomschrijving (assistent) accountant / financieringsregisseur

Ben je op zoek naar een functie waarin je jezelf kunt ontwikkelen, dan is de functie van (assistent) accountant / financieringsregisseur de functie die je hiervoor de ruimte geeft.

Jij bent het aanspreekpunt voor jouw klanten. Je beantwoordt vragen en voert gesprekken met de klanten. Tevens stel je de jaarrekening samen en bespreek je deze met de klant. Fiscale vraagstukken overleg je met je collega’s van onze fiscale afdeling.

Wij begeleiden ook financieringsaanvragen op basis van de best passende financieringscombinatie. Dit doen wij voor onze klanten en voor de klanten van onze partner NLInvesteert. Jij bereidt de financieringsaanvraag voor, je verzorgt de analyse van de financieringsaanvraag en schrijft de financieringstoelichting. Het betreffen grote en interessante financieringen. Je organiseert de financiering, dat betekent dat je contacten onderhoudt met de klant, NLInvesteert en de banken. Kortom een uitdagende functie met veel afwisseling en potentie om je verder te ontwikkelen.

We verwachten van jou de volgende vaardigheden / competenties:

  • Ten minste HBO niveau, opleiding bedrijfseconomie, fiscale economie, c.q. vergelijkbare opleiding
  • Ervaring is een pre, geen must
  • Je bent in staat om een jaarrekening te beoordelen en samen te stellen
  • Affiniteit met zakelijke financieringen
  • Een ondernemende persoonlijkheid met commerciële drive
  • Accuraat en analytisch denkvermogen
  • Zelfstandig kunnen werken, initiatiefrijk
  • De visie van de ondernemer en de kredietanalyse goed kunnen verwoorden
  • Bereidheid jezelf verder te ontwikkelen, o.a. op fiscaal gebied.

Indien je aan dit profiel voldoet, nodigen wij je uit om te solliciteren.

Salaris:
Marktconform.

Standplaats:
Uden

Bedrijfsprofiel:

De Kleijne & Janssen te Uden, is een kantoor die haar cliënten heeft in het midden- en kleinbedrijf. Naast de fiscale, juridische en bedrijfseconomische advisering, verzorgen wij ook alle fiscale aangiften, stellen wij de jaarrekening samen en verzorgen wij de salarisadministratie. De Kleijne & Janssen is partner van NLInvesteert, NLInvesteert begeleidt op landelijk niveau ondernemers met financieringsaanvragen. Binnen ons kantoor zijn we werkzaam met een team van 15 mensen. Op ons kantoor heerst een informele en goede werksfeer. Doelstelling van de Kleijne & Janssen is haar relaties op een hoog niveau adviseren, waarbij je werkzaam bent binnen een zeer collegiale sfeer.

Geïnteresseerd in de vacature (assistent) accountant / financieringsregisseur? Dan ontvangen wij graag je sollicitatie met uitgebreid cv. Je stuurt de sollicitatie naar vacature@dekleijne-janssen.nl, t.a.v. mevrouw L.T.H. de Kleijne- Janssen, Postbus 414, 5400 AK Uden. Voor vragen kunt u contact opnemen met drs. J.P.M. de Kleijne, tel. 0413-341857.

Zie tevens de website van NLInvesteert.

Acquisities naar aanleiding van deze advertentie worden niet op prijs gesteld.

administratiekantoor