Administratiekantoor Son en Breugel

Administratiekantoor De Kleijne & Janssen verzorgt de financiële administratie van ondernemers in Son en Breugel. Bent u op zoek naar een administratiekantoor dat uw volledige administratie kan boeken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ook wanneer u slechts een klein gedeelte uit handen wilt geven, zoals bijvoorbeeld de btw aangifte, kan administratiekantoor De Kleijne & Janssen u verder helpen. 

Elke onderneming in Son en Breugel heeft zijn specifieke eigenschappen, hetgeen zich ook vertaald in de wensen ten aanzien van de financiële administratie van een bedrijf. Daarnaast heeft u als ondernemer ten aanzien van de financiële administratie natuurlijk uw eigen wensen. Administratiekantoor De Kleijne & Janssen kan op deze wensen inspelen. De Kleijne & Janssen bekijkt met u gezamenlijk wat voor u en uw onderneming de beste oplossing is.

Waarom kiezen ondernemers uit Son en Breugel voor administratiekantoor De Kleijne & Janssen?

Ons kantoor is gevestigd in Uden, maar beschikt over een unieke haal- en brengservice naar verschillende omliggende gemeenten. Zo kunt u gewoon vanuit Son en Breugel uw financiële administratie regelen. Het zo efficiënt mogelijk werken staat bij De Kleijne & Janssen hoog in het vaandel. Welke oplossing in uw situatie het meest geschikt is en daarbij voor u wenselijk, kunnen we gezamenlijk bekijken. Uw specifieke bedrijfssituatie en uw wensen staan hierbij centraal, net als het ontzorgen.

Wat betreft uw financiële administratie zijn er twee mogelijkheden:

  • Wij boeken uw administratie
  • U boekt uw administratie

Wij boeken uw administratieadministratiekantoor Son en Breugel

Wanneer u ervoor kiest om uw financiële administratie uit handen te geven, kunnen we deze bij De Kleijne & Janssen boeken tegen een gunstig tarief. U kunt hierbij gebruik maken van onze unieke ophaal- en brengservice. Twijfelt u nog of u uw administratie wilt uitbesteden? De drie belangrijkste voordelen op een rij:

  1. De administratie wordt ingeboekt door deskundigen;
  2. U hoeft geen dure software en personeel in te huren;
  3. U kunt zich bezig houden met wat u graag doet, ondernemen!

U boekt uw administratie

Geeft u uw administratie liever niet uit handen? Geen probleem! U kont natuurlijk ook zelf zorg dragen voor het boeken van uw financiële administratie. We hebben professionele administratie-consulenten die u hierin kunnen begeleiden. Ook kunnen we u een korte training geven om zelfstandig uw financiële administratie te verzorgen.

Het verwerken van de financiële administratie kan op verschillende manieren. Hierbij kunt u denken aan een boekhoudpakket lokaal op uw computer. Afhankelijk van uw situatie en wensen kunt u gebruik maken van online boekhouden, het boekhouden in de “cloud”. In sommige situaties is het wenselijk om met software te werken die gescande facturen automatisch kan herkennen en verwerken in een boekhoudpakket. Aan de diverse vormen van verwerken van uw financiële administratie kunnen wij u de voor- en nadelen uitleggen.

Meer informatie over ons administratiekantoor in de buurt van Son en Breugel

Wilt u meer weten wat De Kleijne & Janssen voor uw organisatie kan betekenen, neem dan gerust contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Wij zijn lid van de NOAB en Register Belastingadviseurs.

Contact

Meer weten over onze dienstverlening?

Bel ons op: 0413 – 34 18 57 voor een vrijblijvende afspraak of laat uw gegevens achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Een moment geduld aub.
 

De eerste drie maanden vrijblijvend kennismaken voor starters!

Vraag naar de voorwaarden!

Of ons kantoor bij uw bedrijf past kunt u vaak pas na enige tijd vaststellen en daarom bieden wij een kennismakingsperiode aan voor startende ondernemers van drie maanden waarbij wij vrijblijvend uw bedrijfsadministratie uit handen nemen en voor u inboeken. Na deze drie maanden kunt u dan beslissen of u voor langere tijd met ons in zee wilt gaan. Neem voor meer informatie over onze dienstverlening contact met ons op of vraag een offerte aan via onze formulieren.

Op zoek naar een nieuwe adviseur?

Maak gebruik van onze overstapservice!

De Kleijne en Janssen staat voor betrokkenheid en kwaliteit en helpt u graag bij alle zaken rond de financiën van uw bedrijf. Als u overstapt naar een andere adviseur geeft dit altijd een hoop financiële rompslomp. Met onze overstapservice nemen we u alle zorgen uit handen, zodat u zich weer  kunt richten op het doen waar u het beste in bent. Ondernemen. Neem contact met ons op en vraag naar de voorwaarden.