Administratiekantoor Schaijk

Als administratiekantoor in de buurt van Schaijk verzorgen we bij De Kleijne & Janssen de financiële administratie van veel ondernemers. Wij kunnen voor u de gehele financiële administratie verzorgen of alleen de btw aangifte.

Elke onderneming heeft zijn specifieke eigenschappen, hetgeen zich ook vertaald in de wensen ten aanzien van de financiële administratie. Daarnaast heeft u als ondernemer ten aanzien van de financiële administratie eveneens uw eigen wensen. De Kleijne & Janssen kan als administratiekantoor op deze wensen inspelen. De Kleijne & Janssen bekijkt met u gezamenlijk wat voor u en uw onderneming de beste oplossing is.

Waarom kiezen ondernemers in Schaijk voor De Kleijne & Janssen?

  • Het zo efficiënt mogelijk werken staat bij De Kleijne & Janssen hoog in het vaandel.
  • Welke oplossing in uw situatie het meest geschikt is en daarbij voor u wenselijk, kunnen we gezamenlijk bekijken.
  • Uw specifieke bedrijfssituatie en uw wensen staan hierbij centraal.
  • Het ontzorgen staat bij De Kleijne & Janssen centraal.

Administratiekantoor met unieke haal- en brengservice naar Schaijk!

Laat u uw financiële administratie verzorgen door De Kleijne & Janssen? Dan kunt u gebruik maken van ons unieke ophaal- en brengservice van en naar Schaijk! Zo houdt u meer tijd over.

Veel ondernemers kiezen ervoor om hun volledige financiële administratie uit handen te geven, maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om slechts een gedeelte door ons te laten verzorgen. Samen met u bepalen we wat het beste bij u past.

De Kleijne & Janssen boekt uw administratieadministratiekantoor Schaijk

Wij kunnen voor u de gehele financiële administratie boeken tegen een gunstig tarief.  De administratie uit handen geven heeft de volgende voordelen:

  • De administratie wordt ingeboekt door deskundigen
  • U hoeft geen dure software en personeel in te huren
  • U kunt zich bezig houden met wat u graag doet, ondernemen!

U boekt zelf uw administratie

Liever zelf uw administratie boeken? Dat kan! Bij De Kleijne & Janssen is het ook mogelijk om zelf zorg te dragen over het boeken van uw financiële administratie. Onze administratie-consulenten kunnen u hierbij dan begeleiden. Ook kunnen we u een korte training geven om zelfstandig uw financiële administratie te verzorgen.

Het verwerken van de financiële administratie kan op verschillende manieren. Hierbij kunt u denken aan een boekhoudpakket lokaal op uw computer. Afhankelijk van uw situatie en wensen kunt u gebruik maken van online boekhouden, het boekhouden in de “cloud”. In sommige situaties is het wenselijk om met software te werken die gescande facturen automatisch kan herkennen en verwerken in een boekhoudpakket. Aan de diverse vormen van verwerken van uw financiële administratie kunnen wij u de voor- en nadelen uitleggen.

Wilt u als ondernemer uit Schaijk meer weten over ons administratiekantoor?

Wilt u graag meer weten wat De Kleijne & Janssen voor uw organisatie kan betekenen, neem dan gerust contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Wij zijn lid van de NOAB en Register Belastingadviseurs.

Contact

Meer weten over onze dienstverlening?

Bel ons op: 0413 – 34 18 57 voor een vrijblijvende afspraak of laat uw gegevens achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Een moment geduld aub.
 

De eerste drie maanden vrijblijvend kennismaken voor starters!

Vraag naar de voorwaarden!

Of ons kantoor bij uw bedrijf past kunt u vaak pas na enige tijd vaststellen en daarom bieden wij een kennismakingsperiode aan voor startende ondernemers van drie maanden waarbij wij vrijblijvend uw bedrijfsadministratie uit handen nemen en voor u inboeken. Na deze drie maanden kunt u dan beslissen of u voor langere tijd met ons in zee wilt gaan. Neem voor meer informatie over onze dienstverlening contact met ons op of vraag een offerte aan via onze formulieren.

Op zoek naar een nieuwe adviseur?

Maak gebruik van onze overstapservice!

De Kleijne en Janssen staat voor betrokkenheid en kwaliteit en helpt u graag bij alle zaken rond de financiën van uw bedrijf. Als u overstapt naar een andere adviseur geeft dit altijd een hoop financiële rompslomp. Met onze overstapservice nemen we u alle zorgen uit handen, zodat u zich weer  kunt richten op het doen waar u het beste in bent. Ondernemen. Neem contact met ons op en vraag naar de voorwaarden.