Administratiekantoor Helmond

Op zoek naar een administratiekantoor in Helmond? De Kleijne & Janssen is een full service belastingadvieskantoor dat uw administratie graag uit handen neemt. Doet u het liever zelf? Onze consulenten staan u graag bij met advies over uw financiële administratie. 

Als administratiekantoor in de buurt van Helmond verzorgen wij uw financiële administratie. Wij kunnen voor u de gehele financiële administratie verzorgen of alleen de btw aangifte. Elke onderneming heeft zijn specifieke eigenschappen, hetgeen zich ook vertaald in de wensen ten aanzien van de financiële administratie. Daarnaast heeft u als ondernemer ten aanzien van de financiële administratie eveneens uw eigen wensen. Wij spelen op deze wensen in met passende service en kennis! Samen met u gaan we op zoek naar de beste oplossing.

Waarom kiezen ondernemers in Helmond voor administratiekantoor De Kleijne & Jannsen?

  • We werken zo efficiënt mogelijk
  • We kijken samen met u naar de beste oplossing in uw situatie
  • Uw bedrijfssituatie en wensen staan altijd centraal
  • Wij kunnen u maximaal ontzorgen
  • Unieke haal- en brengservice van en naar Helmond

Vraag meteen een offerte aan voor bedrijfsadministratie of salarisadministratie!

Wij boeken uw administratieadministratiekantoor Helmond

Zo kunnen wij voor u de gehele financiële administratie boeken tegen een gunstig tarief. U kunt hierbij gebruik maken van ons unieke ophaal en brengservice. De administratie uit handen geven heeft verschillende voordelen: de administratie wordt ingeboekt door deskundigen, u hoeft geen dure software en personeel in te huren en u kunt zich bezig houden met wat u graag doet, ondernemen!

U boekt uw administratie

Daarentegen kunt u ook zelf zorg dragen voor het boeken van uw financiële administratie. Onze administratie-consulenten kunnen u hierbij begeleiden. Ook kunnen we u een korte training geven om zelfstandig uw financiële administratie te verzorgen.

Het verwerken van de financiële administratie kan op verschillende manieren. Hierbij kunt u denken aan een boekhoudpakket lokaal op uw computer. Afhankelijk van uw situatie en wensen kunt u gebruik maken van online boekhouden, het boekhouden in de “cloud”. In sommige situaties is het wenselijk om met software te werken die gescande facturen automatisch kan herkennen en verwerken in een boekhoudpakket. Aan de diverse vormen van verwerken van uw financiële administratie kunnen wij u de voor- en nadelen uitleggen.

Meer informatie over het administratiekantoor in de omgeving van Helmond

Wilt u graag meer weten wat De Kleijne & Janssen voor uw organisatie kan betekenen, neem dan gerust contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Wij zijn lid van de NOAB en Register Belastingadviseurs.

Contact

Meer weten over onze dienstverlening?

Bel ons op: 0413 – 34 18 57 voor een vrijblijvende afspraak of laat uw gegevens achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Een moment geduld aub.
 

De eerste drie maanden vrijblijvend kennismaken voor starters!

Vraag naar de voorwaarden!

Of ons kantoor bij uw bedrijf past kunt u vaak pas na enige tijd vaststellen en daarom bieden wij een kennismakingsperiode aan voor startende ondernemers van drie maanden waarbij wij vrijblijvend uw bedrijfsadministratie uit handen nemen en voor u inboeken. Na deze drie maanden kunt u dan beslissen of u voor langere tijd met ons in zee wilt gaan. Neem voor meer informatie over onze dienstverlening contact met ons op of vraag een offerte aan via onze formulieren.

Op zoek naar een nieuwe adviseur?

Maak gebruik van onze overstapservice!

De Kleijne en Janssen staat voor betrokkenheid en kwaliteit en helpt u graag bij alle zaken rond de financiën van uw bedrijf. Als u overstapt naar een andere adviseur geeft dit altijd een hoop financiële rompslomp. Met onze overstapservice nemen we u alle zorgen uit handen, zodat u zich weer  kunt richten op het doen waar u het beste in bent. Ondernemen. Neem contact met ons op en vraag naar de voorwaarden.