Administratiekantoor Eindhoven

Bent u op zoek naar een administratiekantoor in Eindhoven dat met u meedenkt? Neem dan contact op met De Kleijne & Janssen! Wij kijken graag met u mee naar de beste oplossing. Welke oplossing in uw situatie het meest geschikt is en daarbij voor u wenselijk, kunnen we gezamenlijk bekijken. Uw specifieke bedrijfssituatie en uw wensen staan hierbij centraal. Wij ontzorgen u indien gewenst volledig op het gebied van bedrijfsadministratie en salarisadministratie! Daarnaast kunnen we u ook helpen met belastingadvies, bedrijfsadvies, bedrijfsfinanciering, mediation, juridisch advies en het starten van een eigen bedrijf.

Welkom bij De Kleijne & Janssen! Als administratiekantoor verzorgen wij uw financiële administratie. Wij kunnen voor u de gehele financiële administratie verzorgen of alleen de btw aangifte. Elke onderneming heeft zijn specifieke eigenschappen, hetgeen zich ook vertaald in de wensen ten aanzien van de financiële administratie. Daarnaast heeft u als Eindhovense ondernemer ten aanzien van de financiële administratie eveneens uw eigen wensen. De Kleijne & Janssen kan als administratiekantoor op deze wensen inspelen.

De Kleijne en Janssen helpt ondernemers in Eindhovenadministratiekantoor Eindhoven

Als administratiekantoor in de buurt van Eindhoven kunnen we uw complete financiële administratie boeken tegen een gunstig tarief. Het liefst bent u zo weinig mogelijk tijd kwijt aan het wegbrengen en ophalen van uw administratie. U kunt daarom gebruik maken van onze unieke haal- en brengservice!

De voordelen van uw administratie uitbesteden

De administratie uit handen geven heeft de volgende voordelen:

  • De administratie wordt ingeboekt door deskundigen, u hoeft dus geen dure software en personeel in te huren
  • U kunt zich bezig houden met wat u graag doet, ondernemen!

Zelf uw administratie boeken

Zoekt u een administratiekantoor in Eindhoven dat u adviseert wanneer u zelf zorg draagt voor het boeken van uw financiële administratie? Neem dan contact op met onze administratie-consulenten. Zij kunnen u hierbij begeleiden. Ook kunnen we u een korte training geven om zelfstandig uw financiële administratie te verzorgen.

Boekhoudpakket

Het verwerken van de financiële administratie kan op verschillende manieren. Hierbij kunt u denken aan een boekhoudpakket lokaal op uw computer. Afhankelijk van uw situatie en wensen kunt u gebruik maken van online boekhouden, het boekhouden in de “cloud”. In sommige situaties is het wenselijk om met software te werken die gescande facturen automatisch kan herkennen en verwerken in een boekhoudpakket. Aan de diverse vormen van verwerken van uw financiële administratie kunnen wij u de voor- en nadelen uitleggen.

Wilt u graag meer weten wat De Kleijne & Janssen voor uw organisatie kan betekenen, neem dan gerust contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Wij zijn lid van de NOAB en Register Belastingadviseurs.

Contact

Meer weten over onze dienstverlening?

Bel ons op: 0413 – 34 18 57 voor een vrijblijvende afspraak of laat uw gegevens achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Een moment geduld aub.
 

De eerste drie maanden vrijblijvend kennismaken voor starters!

Vraag naar de voorwaarden!

Of ons kantoor bij uw bedrijf past kunt u vaak pas na enige tijd vaststellen en daarom bieden wij een kennismakingsperiode aan voor startende ondernemers van drie maanden waarbij wij vrijblijvend uw bedrijfsadministratie uit handen nemen en voor u inboeken. Na deze drie maanden kunt u dan beslissen of u voor langere tijd met ons in zee wilt gaan. Neem voor meer informatie over onze dienstverlening contact met ons op of vraag een offerte aan via onze formulieren.

Op zoek naar een nieuwe adviseur?

Maak gebruik van onze overstapservice!

De Kleijne en Janssen staat voor betrokkenheid en kwaliteit en helpt u graag bij alle zaken rond de financiën van uw bedrijf. Als u overstapt naar een andere adviseur geeft dit altijd een hoop financiële rompslomp. Met onze overstapservice nemen we u alle zorgen uit handen, zodat u zich weer  kunt richten op het doen waar u het beste in bent. Ondernemen. Neem contact met ons op en vraag naar de voorwaarden.