Administratiekantoor Den Bosch

Een administratiekantoor in de buurt van Den Bosch die u helpt met uw complete financiële administratie. Een partij die toegewijd is aan de groei van uw bedrijf in ‘s-Hertogenbosch…Bent u op zoek naar zo’n partner? Dan bent u bij De Kleijne en Janssen aan het juiste adres!

Full service administratiekantoor in de buurt van Den Bosch

De Kleijne & Janssen is een full service administratiekantoor en belastingadvieskantoor dat is gespecialiseerd in het midden- en kleinbedrijf (MKB). In de buurt van Den Bosch staat een compleet team van professionele dienstverleners klaar om u te helpen. Zo is er voor Bossche ondernemers eindelijk een vaste sparringspartner die de wensen en eisen van bedrijven kent, maar daarnaast ook meedenkt, adviseert, proactief met oplossingen komt en zich volledig inzet.

Wat doet De Kleijne en Janssen, het administratiekantoor in de buurt van Den Bosch?

Bent u de eigenaar van een bedrijf in Den Bosch? Dan helpen wij u graag met de complete of een gedeelte van uw administratie. Als administratiekantoor verzorgen wij uw financiële administratie. U kiest zelf of u de gehele financiële administratie uit wil besteden of alleen de btw aangifte. Iedere ondernemer heeft eigen wensen als het aankomt op financiële administratie, ook u. De Kleijne & Janssen kan als administratiekantoor op deze wensen inspelen. Samen met u kijken we graag naar de beste oplossing.

Waarom kiezen voor Administratiekantoor De Kleijne en Janssen?

  • In de buurt van Den Bosch.
  • Het zo efficiënt mogelijk werken staat bij De Kleijne & Janssen hoog in het vaandel.
  • Uw specifieke bedrijfssituatie en uw wensen staan altijd centraal.
  • Het ontzorgen staat bij De Kleijne & Janssen centraal.
  • Wij kunnen voor u de gehele financiële administratie boeken tegen een gunstig tarief.

Administratiekantoor met unieke haal- en breng service van en naar Den Boschadministratiekantoor Den Bosch

Het kantoor van De Kleijne en Janssen bevindt zich in Uden, zo’n twintig kilometer van Den Bosch. U kunt daarom gebruik maken van ons unieke ophaal en brengservice.

Administratie uitbesteden, de voordelen:

  • De administratie wordt ingeboekt door deskundigen
  • U hoeft geen dure software en personeel in te huren
  • U kunt zich bezig houden met wat u graag doet, ondernemen!

U boekt uw administratie

Daarentegen kunt u ook zelf zorg dragen voor het boeken van uw financiële administratie. Onze administratie-consulenten kunnen u hierbij begeleiden. Ook kunnen we u een korte training geven om zelfstandig uw financiële administratie te verzorgen.

Het verwerken van de financiële administratie kan op verschillende manieren. Hierbij kunt u denken aan een boekhoudpakket lokaal op uw computer. Afhankelijk van uw situatie en wensen kunt u gebruik maken van online boekhouden, het boekhouden in de “cloud”. In sommige situaties is het wenselijk om met software te werken die gescande facturen automatisch kan herkennen en verwerken in een boekhoudpakket. Aan de diverse vormen van verwerken van uw financiële administratie kunnen wij u de voor- en nadelen uitleggen.

Meer informatie over administratiekantoor De Kleijne en Janssen

Wilt u graag meer weten wat De Kleijne & Janssen voor uw organisatie kan betekenen, neem dan gerust contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Wij zijn lid van de NOAB en Register Belastingadviseurs.

Contact

Meer weten over onze dienstverlening?

Bel ons op: 0413 – 34 18 57 voor een vrijblijvende afspraak of laat uw gegevens achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Een moment geduld aub.
 

De eerste drie maanden vrijblijvend kennismaken voor starters!

Vraag naar de voorwaarden!

Of ons kantoor bij uw bedrijf past kunt u vaak pas na enige tijd vaststellen en daarom bieden wij een kennismakingsperiode aan voor startende ondernemers van drie maanden waarbij wij vrijblijvend uw bedrijfsadministratie uit handen nemen en voor u inboeken. Na deze drie maanden kunt u dan beslissen of u voor langere tijd met ons in zee wilt gaan. Neem voor meer informatie over onze dienstverlening contact met ons op of vraag een offerte aan via onze formulieren.

Op zoek naar een nieuwe adviseur?

Maak gebruik van onze overstapservice!

De Kleijne en Janssen staat voor betrokkenheid en kwaliteit en helpt u graag bij alle zaken rond de financiën van uw bedrijf. Als u overstapt naar een andere adviseur geeft dit altijd een hoop financiële rompslomp. Met onze overstapservice nemen we u alle zorgen uit handen, zodat u zich weer  kunt richten op het doen waar u het beste in bent. Ondernemen. Neem contact met ons op en vraag naar de voorwaarden.