Administratiekantoor Boxtel

Als administratiekantoor in de buurt van Boxtel verzorgen we bij De Kleijne & Janssen uw financiële administratie. Wij kunnen voor u de gehele financiële administratie verzorgen, maar ook alleen de btw aangifte. Onze administratieconsulenten helpen u graag bij uw administratie!

Ondernemers uit Boxtel kunnen bij ons administratiekantoor terecht voor:

Elke onderneming in Boxtel heeft zijn specifieke eigenschappen die zich vertalen naar de wensen ten aanzien van de financiële administratie. Daarnaast heeft u als Boxtelse ondernemer ten aanzien van de financiële administratie eveneens uw eigen wensen. De Kleijne & Janssen kan als administratiekantoor op deze wensen inspelen. De Kleijne & Janssen bekijkt met u gezamenlijk wat voor u en uw onderneming de beste oplossing is.

Een administratiekantoor dat efficiënt werkt!

Het zo efficiënt mogelijk werken staat bij De Kleijne & Janssen hoog in het vaandel. Welke oplossing in uw situatie het meest geschikt is en daarbij voor u wenselijk, kunnen we gezamenlijk bekijken. Wat maakt De Kleijne & Janssen anders dan andere administratiekantoren?

  • Uw specifieke bedrijfssituatie staan centraal
  • We houden rekening met uw wensen en eisen
  • Ontzorgen staat bij ons hoog in het vaandel

Administratiekantoor met haal- en brengservice naar Boxteladministratiekantoor Boxtel

Bij De Kleijne en Janssen boeken we voor u de gehele financiële administratie tegen een gunstig tarief. Maar als ondernemer heeft u helemaal geen zin en tijd om op en neer te gaan voor het wegbrengen en ophalen van uw administratie. Daarom doen wij dat voor u!

De Kleijne en Janssen heeft een kantoor in Veghel en Uden, in de buurt van Boxtel dus. U kunt als ondernemer in Boxtel gebruik maken van onze unieke ophaal en brengservice. Maar uw administratie uit handen geven heeft meer voordelen:

  • De administratie wordt ingeboekt door deskundigen
  • U hoeft geen dure software en personeel in te huren
  • U kunt zich bezig houden met wat u graag doet, ondernemen!

Zelf uw administratie boeken met advies van een professional?

Draagt u liever zelf de zorg voor het boeken van uw financiële administratie? Geen probleem! Onze administratie-consulenten kunnen u hierin begeleiden. Ook kunnen we u een korte training geven om zelfstandig uw financiële administratie te verzorgen.

Het verwerken van de financiële administratie kan op verschillende manieren. Hierbij kunt u denken aan:

  • Een boekhoudpakket lokaal op uw computer. Afhankelijk van uw situatie en wensen kunt u gebruik maken van online boekhouden, het boekhouden in de “cloud”.
  • In sommige situaties is het wenselijk om met software te werken die gescande facturen automatisch kan herkennen en verwerken in een boekhoudpakket.

Aan de diverse vormen van verwerken van uw financiële administratie kunnen wij u de voor- en nadelen uitleggen.

Wilt u graag meer weten wat De Kleijne & Janssen voor uw organisatie kan betekenen, neem dan gerust contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Wij zijn lid van de NOAB en Register Belastingadviseurs.

Contact

Meer weten over onze dienstverlening?

Bel ons op: 0413 – 34 18 57 voor een vrijblijvende afspraak of laat uw gegevens achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Een moment geduld aub.
 

De eerste drie maanden vrijblijvend kennismaken voor starters!

Vraag naar de voorwaarden!

Of ons kantoor bij uw bedrijf past kunt u vaak pas na enige tijd vaststellen en daarom bieden wij een kennismakingsperiode aan voor startende ondernemers van drie maanden waarbij wij vrijblijvend uw bedrijfsadministratie uit handen nemen en voor u inboeken. Na deze drie maanden kunt u dan beslissen of u voor langere tijd met ons in zee wilt gaan. Neem voor meer informatie over onze dienstverlening contact met ons op of vraag een offerte aan via onze formulieren.

Op zoek naar een nieuwe adviseur?

Maak gebruik van onze overstapservice!

De Kleijne en Janssen staat voor betrokkenheid en kwaliteit en helpt u graag bij alle zaken rond de financiën van uw bedrijf. Als u overstapt naar een andere adviseur geeft dit altijd een hoop financiële rompslomp. Met onze overstapservice nemen we u alle zorgen uit handen, zodat u zich weer  kunt richten op het doen waar u het beste in bent. Ondernemen. Neem contact met ons op en vraag naar de voorwaarden.