Administratiekantoor Boxmeer

Bij De Kleijne & Janssen verzorgen we de financiële administratie, ook voor ondernemers uit Boxmeer. Als administratiekantoor kunnen we voor u de gehele financiële administratie verzorgen of alleen de btw aangifte.

Waar kan een administratiekantoor u bij helpen?

Als administratiekantoor in de omgeving van Boxmeer kunnen wij u helpen met uw administratie en gedegen advies:

 • Bedrijfsadministratie
 • Salarisadministratie
 • Belastingadvies
 • Bedrijfsadvies
 • Bedrijfsfinanciering
 • Mediation
 • Juridisch advies
 • Eigen bedrijf starten

Benieuwd naar de kosten van het uitbesteden van uw administratie? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan voor bedrijfsadministratie of salarisadministratie!

Administratiekantoor in de omgeving van Boxmeer

Elke onderneming heeft zijn specifieke eigenschappen, die zich vertalen in de wensen ten aanzien van de financiële administratie. Daarnaast heeft u als ondernemer ook uw eigen wensen op het gebied van de financiële administratie. De Kleijne & Janssen kan als administratiekantoor op deze wensen inspelen. De Kleijne & Janssen bekijkt met u gezamenlijk wat voor u en uw onderneming de beste oplossing is.

Als ondernemer werkt u graag zo efficiënt mogelijk. Bij De Kleijne & Janssen denken we daar ook zo over! Het zo efficiënt mogelijk werken staat bij De Kleijne & Janssen hoog in het vaandel. Welke oplossing in uw situatie het meest geschikt is en daarbij voor u wenselijk, kunnen we gezamenlijk bekijken. Uw specifieke bedrijfssituatie en uw wensen staan hierbij centraal. Ook het ontzorgen staat bij De Kleijne & Janssen centraal.

Administratiekantoor met ophaal- en brengservice van en naar Boxmeeradministratiekantoor Boxmeer

Te druk om uw administratie te brengen en op te halen? Geen probleem? U kunt, vanuit Boxmeer, gewoon gebruik maken van onze unieke ophaal en brengservice.

De voordelen van uw administratie uitbesteden

 • De administratie wordt ingeboekt door deskundigen
 • U hoeft geen dure software en personeel in te huren
 • U kunt zich bezig houden met wat u graag doet, ondernemen!

Zelf zorg dragen voor uw financiële administratie

Daarentegen kunt u ook zelf zorg dragen voor het boeken van uw financiële administratie. Onze administratie-consulenten kunnen u hierbij begeleiden. Ook kunnen we u een korte training geven om zelfstandig uw financiële administratie te verzorgen.

Boekhoudsoftware

Het verwerken van de financiële administratie kan op verschillende manieren. Hierbij kunt u denken aan een boekhoudpakket lokaal op uw computer. Afhankelijk van uw situatie en wensen kunt u gebruik maken van online boekhouden, het boekhouden in de “cloud”. In sommige situaties is het wenselijk om met software te werken die gescande facturen automatisch kan herkennen en verwerken in een boekhoudpakket. Aan de diverse vormen van verwerken van uw financiële administratie kunnen wij u de voor- en nadelen uitleggen.

Bent u een ondernemer uit Boxmeer en wilt u graag meer weten wat De Kleijne & Janssen als administratiekantoor voor uw organisatie kan betekenen, neem dan gerust contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Wij zijn lid van de NOAB en Register Belastingadviseurs.

Contact

Meer weten over onze dienstverlening?

Bel ons op: 0413 – 34 18 57 voor een vrijblijvende afspraak of laat uw gegevens achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Een moment geduld aub.
 

De eerste drie maanden vrijblijvend kennismaken voor starters!

Vraag naar de voorwaarden!

Of ons kantoor bij uw bedrijf past kunt u vaak pas na enige tijd vaststellen en daarom bieden wij een kennismakingsperiode aan voor startende ondernemers van drie maanden waarbij wij vrijblijvend uw bedrijfsadministratie uit handen nemen en voor u inboeken. Na deze drie maanden kunt u dan beslissen of u voor langere tijd met ons in zee wilt gaan. Neem voor meer informatie over onze dienstverlening contact met ons op of vraag een offerte aan via onze formulieren.

Op zoek naar een nieuwe adviseur?

Maak gebruik van onze overstapservice!

De Kleijne en Janssen staat voor betrokkenheid en kwaliteit en helpt u graag bij alle zaken rond de financiën van uw bedrijf. Als u overstapt naar een andere adviseur geeft dit altijd een hoop financiële rompslomp. Met onze overstapservice nemen we u alle zorgen uit handen, zodat u zich weer  kunt richten op het doen waar u het beste in bent. Ondernemen. Neem contact met ons op en vraag naar de voorwaarden.