Administratiekantoor Best

Bent u op zoek naar een administratiekantoor in Best dat met u meedenkt? Neem dan contact op met De Kleijne & Janssen! Wij kijken graag met u mee naar de beste oplossing op het gebied van uw financiële administratie. Welke oplossing in uw situatie het meest geschikt is en daarbij voor u wenselijk, kunnen we gezamenlijk bekijken. Uw specifieke bedrijfssituatie en uw wensen staan hierbij centraal. Wij ontzorgen u indien gewenst volledig op het gebied van bedrijfsadministratie en salarisadministratie! Daarnaast kunnen we u ook helpen met belastingadvies, bedrijfsadvies, bedrijfsfinanciering, mediation, juridisch advies en het starten van een eigen bedrijf.

Maakt u binnenkort kennis met full service administratiekantoor De Kleijne & Janssen! Als administratiekantoor verzorgen wij uw financiële administratie. Wij kunnen voor u de gehele financiële administratie verzorgen of alleen de btw aangifte. Elke onderneming in Best heeft zijn specifieke eigenschappen die zich vertalen naar de wensen ten aanzien van de financiële administratie. Bovendien heeft u als ondernemer ten aanzien van de financiële administratie eveneens uw eigen wensen. De Kleijne & Janssen kan als administratiekantoor op deze wensen inspelen. De Kleijne & Janssen bekijkt met u gezamenlijk wat voor u en uw onderneming de beste oplossing is.

Administratiekantoor De Kleijne & Janssen helpt ondernemers in Best

Het zo efficiënt mogelijk werken staat bij De Kleijne & Janssen hoog in het vaandel. Welke oplossing in uw situatie het meest geschikt is en daarbij voor u wenselijk, kunnen we gezamenlijk bekijken. Uw specifieke bedrijfssituatie en uw wensen staan hierbij centraal.

Ook het ontzorgen staat bij De Kleijne & Janssen centraal. Zo hebben we bijvoorbeeld een unieke haal- en brengservice van en naar Best. Zo bent u nauwelijks tijd meer kwijt aan uw administratie!

Bij De Kleijne & Janssen hebben we twee soorten service als het aankomt op financiële administratie: uw boekt uw eigen administratie met behulp van onze administratie-consulenten óf wij boeken uw financiële administratie.

Wij boeken uw administratieadministratiekantoor Best

Zo kunnen wij voor u de gehele financiële administratie boeken tegen een gunstig tarief. U kunt hierbij gebruik maken van ons unieke ophaal en brengservice. De administratie uit handen geven heeft de volgende voordelen: de administratie wordt ingeboekt door deskundigen, u hoeft geen dure software en personeel in te huren en u kunt zich bezig houden met wat u graag doet, ondernemen!

U boekt uw administratie

Daarentegen kunt u ook zelf zorg dragen voor het boeken van uw financiële administratie. Onze administratie-consulenten kunnen u hierbij begeleiden. Ook kunnen we u een korte training geven om zelfstandig uw financiële administratie te verzorgen.

Het verwerken van de financiële administratie kan op verschillende manieren. Hierbij kunt u denken aan een boekhoudpakket lokaal op uw computer. Afhankelijk van uw situatie en wensen kunt u gebruik maken van online boekhouden, het boekhouden in de “cloud”. In sommige situaties is het wenselijk om met software te werken die gescande facturen automatisch kan herkennen en verwerken in een boekhoudpakket. Aan de diverse vormen van verwerken van uw financiële administratie kunnen wij u de voor- en nadelen uitleggen.

Meer informatie over administratiekantoor De Kleijne & Janssen

Wilt u graag meer weten wat De Kleijne & Janssen voor uw organisatie kan betekenen, neem dan gerust contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Wij zijn lid van de NOAB en Register Belastingadviseurs.

Contact

Meer weten over onze dienstverlening?

Bel ons op: 0413 – 34 18 57 voor een vrijblijvende afspraak of laat uw gegevens achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Een moment geduld aub.
 

De eerste drie maanden vrijblijvend kennismaken voor starters!

Vraag naar de voorwaarden!

Of ons kantoor bij uw bedrijf past kunt u vaak pas na enige tijd vaststellen en daarom bieden wij een kennismakingsperiode aan voor startende ondernemers van drie maanden waarbij wij vrijblijvend uw bedrijfsadministratie uit handen nemen en voor u inboeken. Na deze drie maanden kunt u dan beslissen of u voor langere tijd met ons in zee wilt gaan. Neem voor meer informatie over onze dienstverlening contact met ons op of vraag een offerte aan via onze formulieren.

Op zoek naar een nieuwe adviseur?

Maak gebruik van onze overstapservice!

De Kleijne en Janssen staat voor betrokkenheid en kwaliteit en helpt u graag bij alle zaken rond de financiën van uw bedrijf. Als u overstapt naar een andere adviseur geeft dit altijd een hoop financiële rompslomp. Met onze overstapservice nemen we u alle zorgen uit handen, zodat u zich weer  kunt richten op het doen waar u het beste in bent. Ondernemen. Neem contact met ons op en vraag naar de voorwaarden.